Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 25. april 2022. do kraja dana

Najnovija prognoza vremena za 25. april 2022. otvara vrata našem novom blog postu. Očekujte detaljne informacije o vremenskim prilikama za danas, koje će obuhvatiti temperaturu, vlažnost vazduha, brzinu vetra i mogućnost padavina. Ostanite u toku sa vremenskim uslovima u vašoj regiji uz našu obnovljenu i preciznu prognozu.

Prognoza vremena za 25. april 2022. do kraja dana

Uvod

Svako jutro, prvi korak mu je da pogleda vremensku prognozu. Svakodnevno se govori o tome kakvo će biti vreme u narednim danima. Međutim, kada je u pitanju prognoza za 25. april 2022. godine, mnogi se pitaju da li će biti sunčano ili oblačno, suvo ili kišovito.

Promenljivo prolećno vreme u Srbiji ove sedmice

Ova sedmica u Srbiji donela je promenljivo prolećno vreme. Prema podacima RHMZ (Republički hidrometeorološki zavod), u većem delu Srbije tokom ove sedmice mogla bi pasti kiša. Oblačnost sa padavinama premeštena je ka istoku i severoistoku zemlje. Međutim, danas, 25. aprila, u Srbiji će biti više sunčano nego oblačno.

Iz centralne Evrope stigao svežiji vazduh

Da je vreme promenljivo dokaz je i činjenica da je iz centralne Evrope stigao svežiji vazduh sa nižom temperaturom. Temperature su danas niže za nekoliko stepeni u većini mesta u Srbiji, u odnosu na prethodne dane.

Sutra se očekuje toplije vreme

Ipak, sutra, 26. aprila, očekuje se ponovo toplije vreme. Temperature će se polako vratiti na prosečne vrednosti za ovo doba godine.

Vremenska prognoza za 25. april dostupna na RTS-u

Za sve koji žele da budu informisani o vremenu u Srbiji i toj konkretnoj sedmici, vremenska prognoza za 25. april, kao i ostale dane, dostupna je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), kao i na sajtu RTS-a.

Kopiranje video i audio snimaka sa kanala RTS zabranjeno

Međutim, upozoravamo da je kopiranje video i audio snimaka sa kanala RTS zabranjeno. Svi audio i video snimci su autorsko pravo RTS-a. Sve informacije o vremenskoj prognozi i aktuelnostima u Srbiji naći ćete na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda ili na sajtu drugih relevantnih informativnih portala.

FAQs nakon zaključka

  1. Kakva će biti vremenska prognoza za narednih pet dana?
  2. Da li će biti padavina u narednim danima u Srbiji?
  3. Koja su prosečna očekivana temperatura za kraj aprila u Srbiji?
  4. Gde se mogu pratiti aktuelnosti o vremenskoj prognozi u Srbiji?
  5. Da li je dozvoljeno kopiranje video i audio snimaka sa kanala RTS?

Оставите одговор