Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 24. novembar 2020. do kasnih sati

Dobrodošli na našu stranicu posvećenu vremenskoj prognozi za danas, 24. novembar 2020. Kao što već verovatno znate, vremenske prilike mogu imati veliki uticaj na naš život, pa smo se potrudili da na jednom mestu obezbedimo sve potrebne informacije o vremenu. U nastavku ćete pronaći detaljnu prognozu za danas, sa informacijama o temperaturi, padavinama, vetru i vlažnosti vazduha. Nadamo se da će naša prognoza biti od koristi za planiranje vaših aktivnosti u toku dana.

Prognoza Vremena za 24. Novembar 2020. do Kasnih Sati

Introduction

Danas, 24. novembar 2020. godine nas očekuje oblačno pre podne sa postepenim delimičnim razvedravanjem posle podne. Temperature će se kretati od 5 do 10 stepeni u celoj zemlji. Međutim, hladan vazduh će nastaviti da utiče na vremenske prilike, tako da će uticaj hladnog vazduha biti prisutan tokom celog dana. Minimalna dnevna temperatura iznosi 5 stepena, dok će najniža temperatura tokom noći biti ispod nule.

Evo detaljnije prognoze vremena za 24. novembar 2020:

Delimično Razvedravanje

Tokom današnjeg dana, postepeno ćemo moći da uživamo u delimičnom razvedravanju sa mogućnošću pojave kratkotrajnih padavina. Ovakvo vreme može da utiče na sve koji se osećaju loše kada pada kiša, pa se preporučuje da se obučete adekvatno pre izlaska iz kuće.

Hladan Vazduh

Utvrđeno je da će hladan vazduh nastaviti da utiče na vremenske prilike, tako da ćemo se i danas suočiti sa hladnim danom. Iz tog razloga, nije na odmet ponovo napomenuti da se obučete adekvatno pre izlaska iz kuće.

Minimalna Dnevna Temperatura

Minimalna dnevna temperatura iznosi 5 stepeni. Ovo znači da će se temperatura tokom dana kretati u rasponu od 5 do 10 stepeni. Ovakve temperature mogu predstavljati problem za osobe koje se teško prilagođavaju naglim promenama temperature, kao i za one koji su skloni oboljenjima.

Najniža Temperatura Tokom Noći

Najniža temperatura tokom noći će biti ispod nule. Ovo može predstavljati problem za sve koji žive u predelima gde je zima oštrija i gde su temperature niže.

Detaljnija Vremenska Prognoza

Detaljniju vremensku prognozu za 24. novembar 2020. možete pronaći na internet stranici rts.rs. ova stranica pruža sveobuhvatne informacije o vremenskim prilikama u celoj zemlji, tako da možete biti sigurni da ćete uvek biti obavešteni.

FAQ

  1. Kako će se kretati temperature danas?
  • Temperature će se kretati u rasponu od 5 do 10 stepeni.
  1. Koliko će biti minimalna dnevna temperatura?
  • Minimalna dnevna temperatura iznosi 5 stepeni.
  1. Koliko će biti najniža temperatura tokom noći?
  • Najniža temperatura tokom noći će biti ispod nule.
  1. Gde mogu pronaći detaljniju vremensku prognozu?
  • Detaljniju vremensku prognozu možete pronaći na rts.rs.
  1. Kako se savetuje da se obučete pre izlaska iz kuće?
  • Pre izlaska iz kuće savetuje se da se obučete adekvatno zbog hladnog vremena.

Оставите одговор