Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 24. mart 2018.

Izvor: Accuweather Prognoza vremena za subotu, 24. mart, najavljuje promenljive vremenske uslove širom Srbije. Prema Accuweather-u, uz sunčane periode očekuju se i povremene kiše i pljuskovi. Temperature će se kretati između 4°C i 12°C, a vetar će biti blag i promenljivog pravca. Savetuje se nošenje slojevite odeće i kišobrana.

Prognoza Vremena za 24. Mart 2018.

Uvod

RTS Sajt – Zvanični kanal je kreirao video prognoze vremena za 24. mart 2018. godine. U videu se daju informacije o vremenskim uslovima u Srbiji i širom Evrope. Ovaj članak je pregled i analiza video materijala koje je kreirao RTS Sajt, o tome šta se može očekivati od vremena u narednih nekoliko dana.

Oblačnost se pomerila ka istoku Evrope

RTS Sajt u svom video materijalu prognozira kretanje oblačnosti koja se polako kreće ka istoku Evrope, što će omogućiti da se u Srbiji očekuje suvo vreme i malo sunca.

Prognoza vremena za Srbiju i region

U Srbiji se očekuje da će na jugu zemlje tokom noći biti ponegde snega, dok se sutra očekuje uglavnom suvo vreme u većini krajeva i malo toplije. Jutarnja temperatura će biti od -4 do -2 °C, a najviša temperatura će biti od 2 do 6 °C.

Sledeće sedmice će biti proleće sa više sunca i višom temperaturom

Po prognozama RTS-a, sledeće sedmice će biti proleće sa više sunca i višom temperaturom što će doprineti da se poljoprivredne aktivnosti intenziviraju.

RTS zadržava prava za video i/ili audio snimke objavljene na ovom kanalu

RTS zadržava sva autorska prava na video i/ili audio snimke objavljene na ovom kanalu i njihovo kopiranje i postavljanje na druge kanale je zabranjeno.

FAQs

 1. Kako se oblačnost kreće u Srbiji i regionu?
  Oblačnost se polako kreće ka istoku Evrope što će omogućiti da se u Srbiji očekuje suvo vreme i malo sunca.

 2. Kakvo će vreme biti u Srbiji u narednih nekoliko dana?
  U Srbiji se očekuje da će na jugu zemlje tokom noći biti ponegde snega, dok se sutra očekuje uglavnom suvo vreme u većini krajeva.

 3. Kakve su prognoze za sledeću sedmicu?
  Prognoze RTS-a ukazuju na to da će sledeće sedmice biti proleće sa više sunca i višom temperaturom.

 4. Da li RTS dozvoljava kopiranje i postavljanje video i/ili audio snimaka na druge kanale?
  Ne, RTS zadržava sva autorska prava na video i/ili audio snimke objavljene na ovom kanalu i kopiranje i postavljanje na druge kanale je zabranjeno.

 5. Mogu li se poljoprivredne aktivnosti intenzivirati u narednim danima?
  Da, poljoprivredne aktivnosti se mogu intenzivirati u narednim danima u Srbiji zbog više sunca i viših temperatura koje se očekuju.

Zaključak

Ovaj pregled i analiza video materijala o prognozi vremena za 24. mart 2018. godine, koji je kreirao RTS Sajt – Zvanični kanal, daje dobru informaciju o tome šta se može očekivati od vremena u narednih nekoliko dana. U svakom slučaju, važno je da se vremenske prognoze pratite kako bi se adekvatno pripremili i zaštitili od nepovoljnih vremenskih uslova.

Оставите одговор