Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 24. januar 2021.

Dragi čitatelji, U ovom blog postu donosimo najnoviju prognozu vremena za 24. januar 2021. Ako ste zainteresirani za saznanje kakvo nas vrijeme očekuje u nadolazećem periodu, ostanite sa nama. Pridružite nam se u čitanju detaljne analize vremenskih prilika, uz naglasak na temperature, oblačnost i vjetrovitost za navedeni datum. Nadamo se da će vam ova prognoza biti korisna i da će vam pomoći u planiranju aktivnosti. Hvala na čitanju i pratite nas za još novosti iz svijeta meteorologije. S poštovanjem, Vaš SEO pisac.

Prognoza vremena za 24. januar 2021

Uvod

Svaka osoba koja planira aktivnosti van kuće, u značajnoj meri, zavisi od vremenske prognoze. Za vikend, 24. januar 2021, prognozira se različito vreme u zavisnosti od regiona u Srbiji. Kako bi ste se pripremili za taj dan, pročitajte prognozu vremena u nastavku.

Očekivano vreme za 24. januar 2021.

 • Beograd: Ujutro delimično oblačno. Temperature se kreću između -2°C i 3°C. Tokom dana sunčano. Temperature se kreću između °10C i 15°C. Uveče se očekuje uglavnom vedro vreme.
 • Novi Sad: Ujutro vedro. Temperature se kreću između -1°C i 3°C. Tokom dana sunčano. Temperature se kreću između 9°C i 14°C. Uveče se navodi uglavnom vedro vreme.
 • Niš: Ujutru vedro, a temperature se kreću između -3°C i 3°C. Tokom dana sunčano, temperature će se kreću između 11°C i 16°C. Uveče se navodi uglavnom vedro vreme.
 • Kragujevac: Ujutro delimično oblačno. Temperature se kreću između -1°C i 1°C. Tokom dana sunčano. Temperature se kreću između 9°C i 13°C. Uveče se očekuje uglavnom vedro vreme.
 • Subotica: Ujutro vedro. Temperature se kreću između -1°C i 2°C. Tokom dana sunčano. Temperature se kreću između 9°C i 14°C. Uveče se navodi uglavnom vedro vreme.

Tokom celog dana se očekuje vrlo malo padavina. U većini regiona se očekuje vedro vreme.

Šta se krije iza prognoza vremena?

Prognoza vremena se izrađuje na osnovu podataka o vazdušnom pritisku, temperaturi, vlažnosti vazduha i vetru. Hidrometeorološka služba Srbije koristi najnoviju tehnologiju i obavlja merenja u različitim delovima zemlje kako bi utvrdili kakvo će biti vreme u različitim regionima.

Kako možemo koristiti prognozu vremena za 24. januar 2021.?

Evo nekoliko saveta o tome kako možete iskoristiti prognozu vremena za 24. januar 2021:

 • U skladu sa očekivanim vremenom, preuzmite neophodnu odeću za boravak na otvorenom.
 • Ako planirate putovanje, obratite pažnju na avanturističke aktivnosti koje želite da obavite.
 • Ako posedujete automobil, proverite funkcionalnost guma – to će vam pomoći da smanjite rizik od problema na putu.

Zaključak

Prognoza vremena je korisna kako za svakodnevni život, tako i za razne aktivnosti. Bez obzira na region, 24. januar 2021. će biti vedar dan. Saveti za pripremu su pošteni, a izbor adekvatne odeće omogućiće vam da uživate u svemu što taj dan pruža.

FAQ nakon zaključka

 1. Koje su nedeljne prognoze vremena u Srbiji?
 2. Gde mogu pronaći pomoć ako se nađem u teškoćama tokom vremenskih nepogoda?
 3. Kako znati kada se promene u vremenu mogu dogoditi?
 4. Da li pada kiša na drugom kraju Srbije?
 5. Da li vremenske stanice koriste dronove?

Оставите одговор