Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 23. novembar 2018. godine

U ovom članku iznosimo najnovije informacije o vremenskim uslovima za 23. novembar 2018. godine. Uzimajući u obzir najnovije meteorološke podatke, napravili smo preciznu prognozu koja će vam pomoći da planirate svoj dan na najbolji mogući način. Bez obzira da li planirate putovanje, ili jednostavno želite da se informišete o vremenskim uslovima, saznajte sve detalje u nastavku članka.

Prognoza vremena za 23. novembar 2018. godine

Introduction

Svaki dan uzimate u obzir planove u vezi sa vremenom – I da li morate poneti kišobran ili možda otići na izlet sa porodicom tokom vikenda. Nažalost, vremenske prognoze su vrlo promenljive što nam otežava da se pouzdano pripremimo za planove u narednim danima. U ovom kratkom članku, pružićemo vam najnovije prognoze vremena i šta možete očekivati za 23. novembar 2018. godine.

Očekivano vreme za 23. novembar 2018. godine

Prema vremenskoj prognozi, očekuje se prijatnije vreme do kraja sedmice. Ujutru će biti uslova za maglu, ali tokom dana se mogu očekivati sunčani interludiji. Stiže topliji vazduh sa Mediterana što će značajno uticati na temperature u Srbiji.

Temperature

Jutarnja temperatura u većini gradova će biti od nule do 4 stepena. Najviša dnevna temperatura će biti do 11 stepeni što nije loše za ovaj period godine. U Beogradu će biti više sunca dok će temperatura biti nešto niža u odnosu na ostatak Srbije. Temperatura u Beogradu će se kretati od 3 do 9 stepeni.

Prognoza vremena za danas

Ako se zaputite napolje danas, možete očekivati promenljivo oblačno vreme sa mestimičnim sunčanim interludijima. Ujutru će biti uslova za maglu, ali će se ona postepeno razići tokom dana. Minimalna temperatura će biti oko 0 stepeni dok će maksimalna dnevna temperatura biti oko 10 stepeni.

Saveti za danas

U odnosu na očekivano vreme, savetujemo vam da se obučete u slojevima kako biste se mogli prilagođavati promenama temperature. Osim toga, savetujemo da ponesete kišobran jer se očekuju prolazne kiše.

FAQ

 1. Hoće li biti kiša u Beogradu danas?
  A: Budući da se očekuju prolazne kiše, postoji mogućnost da bude kiše u Beogradu danas.

 2. Koliko će biti niska temperatura u Beogradu?
  A: Prema prognozi, minimalna temperatura u Beogradu biće oko 3 stepena.

 3. Koje aktivnosti su dobre za danas?
  A: Promenljivo oblačno vreme sa mestimičnim sunčanim interludijima je dobro za duge šetnje ili odlazak na kafu sa prijateljima.

 4. Ima li šanse za sneg u narednim danima?
  A: Trenutno nema prognoze za sneg, međutim, vremenske prognoze se često menjaju pa bi bilo najbolje da pratite vremensku prognozu na dnevnoj bazi.

 5. Da li se temperature u Srbiji menjaju u narednim danima?
  A: Prema prognozi, temperature će se postepeno povećavati u narednim danima, rasteći u skladu s dolaskom toplijeg vazduha sa Mediterana.

Conclusion

U ovom članku smo saopštili najnovije prognoze vremena za 23. november 2018. godine i šta možete očekivati tokom narednih dana. Očekuje se prijatnije vreme do kraja sedmice sa toplijim vazduhom koji dolazi sa Mediterana. Nemojte zanemariti praćenje vremenske prognoze na dnevnoj bazi kako biste bili sigurni da ste dobro pripremljeni za planove u narednim danima.

Оставите одговор