Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 23. maj 2019. godine

Dobrodošli na našu najnoviju prognozu vremena za 23. maj 2019. godine! U ovom članku ćemo vam detaljno objasniti kako će izgledati vremenske prilike tokom ovog dana. Bez obzira da li planirate da izlazite napolje ili ostajete kod kuće, naša prognoza će vam pomoći da se adekvatno pripremite. Čitajte dalje kako biste saznali sve što vas interesuje o vremenskim uslovima za 23. maj.

Prognoza vremena za 23. maj 2019. godine

Uvod

Ljubitelji otvorenog prostora i avanturisti koji planiraju svoje aktivnosti u prirodi uvijek paze na vremensku prognozu kako ne bi bili iznenađeni vremenskim uslovima kada se već nađu u prirodi. U ovom članku, pružićemo vam najnovija predviđanja vremenskih uslova za 23. maj 2019. godine koji će vam pomoći da planirate svoje aktivnosti u skladu s vremenskim uslovima.

Vremenska prognoza za 23. maj 2019. godine

Prema najnovijim meteorološkim podacima, u četvrtak 23. maja 2019. godine očekuje se raznoliko vrijeme širom Srbije.

Red sunca, red kiše i pljuskova

Prema prognozama meteorologa, očekuje se promjenljivo vrijeme sa sunčanim intervalima i krupnim kapima kiše, ali i grmljavinom. Lokalno je moguća i pojava pljuskova koji bi trajali u kraćem vremenskom periodu.

Jutarnja temperatura od 8 do 15 stepeni

Jutarnja temperatura bi trebala biti u rasponu od 8 do 15 stepeni Celzijusa na većini područja, dok se na južnom dijelu Srbije može očekivati malo toplija jutarnja temperatura.

Najviša temperatura od 19 do 23 stepena

Najviše dnevnice temperature, u najvećem dijelu Srbije, biće u rasponu od 19 do 23 stepena Celzijusa. U pojedine delove Srbije, npr. u Beogradu, očekuje se minimalna razlika u temperaturama.

U Beogradu očekuje se temperatura od 20 stepeni

Stanovnici i posjetioci Beograda, u četvrtak, 23. maj, moći će uživati u temperaturama koje se kreću oko 20 stepeni Celzijusa.

FAQs

1. Mogu li kopirati ovaj sadržaj?

Ne, ovaj sadržaj je vlasništvo RTS-a i kopiranje video i/zvučnih zapisa nije dozvoljeno.

2. Mogu li ovaj sadržaj postaviti na drugi kanal?

Ne, sadržaj se ne sme postavljati na druge kanale.

3. Hoće li biti sunca u četvrtak, 23. maja?

Da, prema prognozama, očekuju se sunčani intervali.

4. Koliko bi trebalo da bude toplo u Beogradu u četvrtak, 23. maja?

U Beogradu bi se temperatura trebala kretati oko 20 stepeni Celzijusa.

5. Može li biti grmljavinskih oluja u četvrtak, 23. maja?

Da, prema prognozama, lokalno je moguća pojava pljuskova praćenih grmljavinom, posebno u popodnevnim satima.

Zaključak

Prognoza vremena za 23. maj 2019. godine nam govori da će biti raznolikog vremena širom Srbije. Sunčani intervali budi nadu u lijep dan. Međutim, budite spremni na kišu i grmljavinu u pojedinim dijelovima Srbije. Pazite na količinu kiše i na mogućnost pljuskova u kraćem vremenskom periodu. Ako ste planirali aktivnosti u prirodi, pripremite se profesionalno uz adekvatnu opremu i odjeću koja odgovara vremenskim uslovima.

Оставите одговор