Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 23. maj 2017. godine

Dragi/a čitatelju/čitateljko, ako te interesuje kakvo vreme možeš očekivati na današnji dan, imamo sjajne vesti za tebe. U ovom blog postu ćemo ti predstaviti detaljnu prognozu vremena za 23. maj 2017. godine. Bez obzira na to da li planiraš da provedeš dan napolju sa prijateljima ili da ostaneš kod kuće, tačna vremenska prognoza će ti svakako biti od koristi. Nastavi sa čitanjem i saznaj kakav dan te čeka.

Prognoza vremena za 23. maj 2017. godine

Vreme je jedna od najvažnijih stvari koju treba uzeti u obzir pre planiranja aktivnosti. Bez obzira da li imate planove za danas ili za nekoliko dana, morate biti sigurni da ćete biti spremni za sve vremenske uslove. Evo šta Vas očekuje na današnji dan, 23. maja 2017. godine.

Promenljivo oblačno i nestabilno vreme

Današnji dan će biti promenljiv i nestabilan kada je u pitanju vreme. Očekujte da će biti ponekad sunčano, dok će se u drugim trenucima pojaviti oblačnost. Svakako ćete osetiti promenu temperature kada oblaci prekriju sunce.

Potencijal za kišu, pljuskove i grmljavinu

Moguće je da će padati kiša ili da ćete čuti grmljavinu. Očekujte da će biti vlažno, naročito ako se naoblaka zadrži tokom celog dana. Ako idete na otvoreno, spakujte kišobran.

Pojačan intenzitet padavina tokom popodneva i uveče

Uveče može biti najveća količina kiše. Ovo je obično kada se temperatura spusti, što izaziva kondenzaciju i dolazak kiše. Budite spremni sa odećom koja će Vas zaštiti od kiše.

Slab i umeren vetar, koji će dolaziti iz zapadnog i severozapadnog pravca

Ne očekujte veoma jak vetar, već samo slab i umeren. Vetar će dolaziti iz zapadnog i severozapadnog pravca.

Najniža očekivana temperatura između 10 i 16 stepeni

Danas će biti nešto hladnije nego prethodnih dana. Najniža očekivana temperatura biće između 10 i 16 stepeni. Ako planirate biti napolju, ne zaboravite da ponesete jaknu ili nešto toplije da se obučete.

Najviša temperatura između 22 i 26 stepeni

Najviša očekivana temperatura će biti između 22 i 26 stepeni. Očekujte da će biti toplo, ali oblačno. Ako volite sunce, ovo vreme možda nije baš za Vas.

Sadržaj je objavljen na kanalu RTS

Ovaj sadržaj je objavljen na kanalu RTS i morate biti svesni da je sve što je uključeno u ovaj tekst samo projekcija vremenskih uslova.

Kopiranje i distribucija sadržaja nije dozvoljena

Sadržaj koji je ovde objavljen ne sme se kopirati i distribuirati bez izričitog pisanog dozvole administracije kanala RTS.

FAQ:

  1. Da li mogu da računam da će biti toplo tokom celog dana?
  • Ne, očekujte promenljivo vreme i nekoliko promena temperature tokom dana.
  1. Koliko će biti jaka kiša?
  • Ne može se precizno predvideti koliko će biti jaka kiša, ali se očekuju povremene padavine tokom dana.
  1. Da li će biti vetra tokom dana?
  • Da, biće vetra, ali samo slab i umeren.
  1. Šta podrazumeva “promenljivo oblačno”?
  • Promenljivo oblačno znači da će se tokom dana pojavljivati sunce i oblaci i biće promena temperature kada oblaci budu prekrivali sunce.
  1. Da li je sigurno planirati aktivnosti napolju tokom dana?
  • Da, možete planirati aktivnosti napolju, ali budite spremni na promenljive vremenske uslove i ponesite adekvatnu odeću.

Оставите одговор