Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 23. januar 2023.

Dobrodošli u današnju prognozu vremena za 23. januar 2023. godine! U ovom tekstu ćemo detaljno analizirati šta nas očekuje u narednom periodu i kakvo vrijeme nam se sprema u danima koji dolaze. Bez obzira da li planirate da se upustite u aktivnosti na otvorenom ili se zadržite u toplini svog doma, osigurajte se na vrijeme informacijama o vremenskim prilikama. Saznajte sve što treba da znate kako biste se pripremili za nadolazeće vremenske uslove!

Prognoza vremena za 23. januar 2023

Uvod

Da li ste se ikada zapitali kako bi izgledao vaš život bez vremenske prognoze? Kako biste znali da li treba da ponesete kišobran ili da obučete topliju odeću? Živimo u vremenu kada nam je svakodnevno dostupna detaljna prognoza vremena za naredne dane. Tako i mi, za vas smo danas pripremili vremensku prognozu za 23. januar 2023. godine.

Sutra toplije, oblačno i mestimično sa kišom

Prema saopštenju RHMZ-a sutra nas očekuje toplije vreme nego danas, sa jutarnjom temperaturom od 1 do 5 stepeni, a najvišom dnevnom temperaturom od 6 do 12 stepeni. Međutim, neće biti potpuno sunčano. Naime, prognozira se oblačno vreme sa mestimičnom kišom.

Na planinama će biti snega dok će košava duvati

Ukoliko planirate izlet na planinu, znajte da će na većini planinskih vrhova biti snega. Ipak, cestovni uslovi neće biti otežani jer se očekuje da će padavine dati manje od pet centimetara snega. Ono što bi moglo da vam smeta, jeste košava koja će duvati.

U Beogradu oblačno, posle podne kiša i do 5 stepeni

U glavnom gradu Srbije, sutra će takođe biti oblačno i toplije nego danas. Međutim, posle podne nas očekuje kiša, a temperatura će biti do pet stepeni.

Vremenska prognoza za 23. januar

 1. Jutarnja temperatura: 1-5 stepeni
 2. Najviša dnevna temperatura: 6-12 stepeni
 3. Vrsta padavina: kiša
 4. Dužina trajanja kiše: tokom celog dana
 5. Očekivana količina padavina: manje od 5 centimetara snega

Label i autorsko pravo: RTS

Vremenska prognoza koju smo vam pripremili jeste izvor informacija RHMZ-a, a naš partner za informisanje o vremenskim prilikama je RTS. Kako biste se uverili u tačnost prognoze, posetite zvanični veb-sajt RHMZ-a.

Kopiranje video i audio snimaka je zabranjeno

Svi video i audio snimci koji se mogu pronaći na zvaničnom veb-sajtu RHMZ-a i RTS-a su zaštićeni autorskim pravima. Kopiranje i distribucija bez dozvole nije dozvoljena.

Link ka izvoru informacije

Ukoliko želite da se informišete o najnovijim vremenskim prilikama, posetite sledeće veb-sajtove:

Zaključak

Nadamo se da vam je naša vremenska prognoza za 23. januar 2023. godine bila od koristi i da ćete se u skladu sa njom pripremiti za novi dan. Bez obzira na vremenske prilike, važno je da budemo oprezni i odgovorni u svakodnevnom životu.

5 Pitanja (FAQs)

 1. Odakle dolaze informacije o vremenskoj prognozi?
 • Informacije o vremenskoj prognozi dolaze od RHMZ-a.
 1. Ko je izvor informacija o vremenskim prilikama za Srbiju?
 • RHMZ je nacionalni hidrometeorološki zavod koji je zadužen za prikupljanje, obradu i distribuciju informacija o vremenskim prilikama za Srbiju.
 1. Kako se pripremiti za loše vremenske uslove?
 • Preporučuje se da se prati vremenska prognoza i da se u skladu sa njom pripremite adekvatnu odeću i obuću.
 1. Gde mogu da nađem detaljniju vremensku prognozu?
 • Detaljniju vremensku prognozu možete naći na zvaničnom veb-sajtu RHMZ-a.
 1. Šta da radim ukoliko dođe do vremenske nepogode?
 • Ukoliko dođe do vremenske nepogode, preporučujemo da pratite uputstva nadležnih organa i da se pridržavate njihovih saveta.

Оставите одговор