Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 23. decembar 2021. godine

Ukoliko ste se ikada zapitali kako će izgledati vreme uoči jednog od najradosnijih praznika u godini, 23. decembra 2021. godine, ovo je tekst za vas. Pripremili smo detaljnu prognozu vremena za taj dan, kako biste znali šta vas očekuje i kako biste na vreme isplanirali sve aktivnosti. Bez obzira na to da li ćete provesti dan u prirodi ili u toplini svojih domova, važno je da unapred znate kakvo vreme možete očekivati. Saznajte sve detalje u nastavku!

Prognoza vremena za 23. decembar 2021. godine: Topao mediteranski vazduh stiže na Balkan

Introduction

Hladni dani su već stigli i svi se raduju toplijim temperaturama. Pozdravljamo topli mediteranski vazduh koji stiže na Balkan. U ovom članku, dajemo vam detaljnu prognozu vremena za 23. decembar 2021. godine.

Promenljivo oblačno i uglavnom suvo

 1. decembar će biti promenljiv oblačan dan sa uglavnom suvim vremenom. Ujutru će biti umeren mraz sa temperaturom od -2 do 3 stepena. U toku dana, očekuje se porast temperature od 1 do 7 stepeni.

U četvrtak umeren jutarnji mraz, dnevna temperatura od 1 do 7 stepeni

Ujutru će se temperatura kretati od -2 do 3 stepena, tako da ne zaboravite da obučete topliju odeću. Tokom dana, očekuje se porast temperature, pa će dnevna temperatura biti od 1 do 7 stepeni.

U Beogradu naobočenje, bez padavina

U Beogradu će biti naobočenje tokom celog dana. Ujutru će biti umeren mraz, ali tokom dana očekuje se porast temperature, pa će dostići do 5 stepeni. Bez padavina.

U petak i za vikend prolećno vreme

U petak i vikendu možete očekivati prolećno vreme. Dnevna temperatura biće od 5 do 19 stepeni. Proverite vašu garderobu, jer nećete želeti da propustite ove divne dane u prirodi.

Dnevna temperatura u Beogradu 5 stepeni, a u Podrinju i do 19 stepeni

U Beogradu će dnevna temperatura dostići samo 5 stepeni, ali ako živite u Podrinju možete uživati u temperaturi od 19 stepeni. Pripremite se za vruće dane i ne zaboravite da se zaštitite od sunca.

Video i audio snimci su vlasništvo RTS-a

Napomena: Video i audio snimci koji se mogu prikazati u ovom članku su vlasništvo Radio-Televizije Srbije (RTS). Sva prava su zadržana, te je zabranjeno kopiranje i repostovanje video i audio snimaka.

FAQs

 1. Da li će biti padavina 23. decembra?
 • Ne, očekuje se suvo vreme.
 1. Koje su temperature ujutru i tokom dana?
 • Ujutru će biti umeren mraz sa temperaturom od -2 do 3 stepena, dok će se tokom dana temperatura kretati od 1 do 7 stepeni.
 1. Koliko će biti toplo za vikend?
 • Dnevna temperatura će biti od 5 do 19 stepeni.
 1. Da li su video i audio snimci u ovom članku legalni za deljenje?
 • Ne, svi video i audio snimci su vlasništvo RTS-a i zabranjeno je kopiranje i repostovanje.
 1. Šta znači izraz “naobočenje”?
 • Naobočenje znači da će biti oblačno, ali ne i kišovito.

Оставите одговор