Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 23. april 2021.

Dobrodošli nazad na naš blog! Današnji post će biti posvećen važnoj temi o kojoj svi vole da razgovaraju – vremenskoj prognozi za 23. april 2021. Ako ste u potrazi za korisnim informacijama o tome šta vas očekuje u narednim danima, pridružite nam se dok istražujemo najnovije vesti o temperature, padavinama, vetrovima i drugim bitnim faktorima koji utiču na vremenske prilike. Bez daljeg odlaganja, započnimo!

Prognoza vremena za 23. april 2021

Uvod

Kao što smo već navikli, svakodnevno gledamo ovremenske prognoze,kako bismo bili spremni na sve temperaturne ekstreme i promene vremenskih uslova. U nastavku pročitajte šta nam prognozira vremenska služba za 23. april 2021. godine.

Oblačno sa slabom kišom

Vremenska prognoza za 23. april 2021. godine za Srbiju najavljuje oblačno vreme sa slabom kišom. Najveća verovatnoća pada kiše biće u ranim jutarnjim satima i veća količina padavina ne očekuje se tokom dana.

Na visokim planinama sneg

Na visokim planinama, poput Kopaonika i Zlatibora, očekuje se sneg. Ovo će biti pravi raj za sve ljubitelje zimske idile, koji će tokom vikenda imati priliku da uživaju u snežnim padalinama.

Slaba kiša na jugu, razvedravanje na ostalim predelima tokom dana

Na jugu Srbije prognoziraju se kratkotrajne padavine slabe kiše, dok se na ostalim predelima tokom dana najavljuje razvedravanje. Temperature će se tokom dana kretati između 15 i 18 stepeni.

Temperatura 3-4 stepena niža nego danas

Prognoziraju se niže temperature u odnosu na prethodne dane, čak 3-4 stepena u odnosu na danas. Jutarnje temperature će se kretati između 4 i 9 stepeni.

Jutarnja temperatura od 4 do 9 stepeni

Jutarnja temperatura će se kretati od 4 do 9 stepeni, a popodnevna od 15 do 18 stepeni.

Dnevna temperatura od 15 do 18 stepeni

Tokom dana, temperature će se kretati od 15 do 18 stepeni, što će biti prijatnije od prethodnih dana, ali će svakako biti potrebna jakna ili lagani kaput.

Oblačno i malo kiše ujutro u Beogradu, a nakon toga sunčano

Za prestonicu je prognoziran sličan scenario kao i za ostale delove Srbije. Ujutro se očekuju oblačno vreme i kratkotrajne padavine slabe kiše, dok će nakon toga biti sunčano i prijatnije.

FAQ

  1. Kada će najverovatnije pasti kiša u Srbiji 23. aprila?
  • Najveća verovatnoća pada kiše biće u ranim jutarnjim satima.
  1. Koliko će se snega očekivati na planinama 23. aprila?
  • Na visokim planinama, poput Kopaonika i Zlatibora, očekuje se sneg.
  1. Koliko će se u proseku kretati temperature u Srbiji 23. aprila?
  • Jutarnje temperature će se kretati između 4 i 9 stepeni, a popodnevne od 15 do 18 stepeni.
  1. Kakvo će vreme biti u Beogradu 23. aprila?
  • U Beogradu se ujutro očekuje oblačno vreme i kratkotrajne padavine slabe kiše, dok će nakon toga biti sunčano i prijatnije.
  1. Koji su najavljeni vremenski uslovi za jug Srbije 23. aprila?
  • Na jugu Srbije prognoziraju se kratkotrajne padavine slabe kiše.

Zaključak

Vremenska prognoza za 23. april 2021. godine najavljuje oblačno vreme sa slabom kišom u jutarnjim satima i razvedravanje tokom dana. Temperature će se kretati između 15 i 18 stepeni, što će biti prijatnije od prethodnih dana. Na visokim planinama očekuje se sneg, dok će na jugu biti padavina slabe kiše. Bez obzira na sve, budite spremni na svaku vremensku promenu.

Оставите одговор