Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 22. avgust 2019. godine

Vreme igra ključnu ulogu u našem svakodnevnom životu, od toga da li ćemo izabrati da ostanemo u kući ili odemo u šetnju, do toga da li ćemo se obući za hladno vreme ili se pripremiti za sunčano popodne. Kako bi što bolje planirali svoj dan, donosimo Vam prognozu vremena za 22. avgust 2019. godine. Saznajte da li će biti sunčano ili oblačno, toplo ili hladno, i pripremite se za sve što ovaj dan može doneti.

Prognoza vremena za 22. avgust 2019. godine

Uvod

Kakvo nas vreme očekuje 22. avgusta 2019. godine? Da li je vreme za odlazak na plažu ili za ostajanje kod kuće i gledanje filma? U ovom članku možete pronaći sve što vam je potrebno da saznate kakve će vremenske prilike biti tog dana.

Analiza vremenske situacije

Prema vremenskim prognozama stručnjaka, očekuje se da će 22. avgust 2019. godine biti sunčan dan sa prosečnom temperaturom od 28°C. Noći će biti prijatne sa prosečnom temperaturom od 20°C. Ujutru će temperatura biti oko 24°C.

Šta očekivati tokom dana

Tokom dana se očekuje delimična oblačnost koja će razvedravati iz sata u sat, a sunce će biti izloženo na 83% neba. Kiša se ne očekuje, tako da svi oni koji planiraju izlazak i aktivnosti na otvorenom mogu da se opuste.

Šta obući tog dana

Budući da se očekuje sunčano vreme, obucite nešto lagano, lepršavo i udobno. Preporučujemo da ponesete i šešir ili kapu, kao i krema sa UV zaštitom kako biste bili zaštićeni od sunca.

5 FAQ o vremenskoj prognozi

 1. Šta je vremenska prognoza?
  Vremenska prognoza predstavlja predviđanje kakvo će vreme biti u određenom periodu.

 2. Kako se prave vremenske prognoze?
  Na osnovu analize atmosferskih podataka i korišćenjem matematičkih modela pravi se vremenska prognoza.

 3. Koliko je tačna vremenska prognoza?
  Vremenska prognoza nije u potpunosti tačna, ali je veoma pouzdana.

 4. Koliko dana unapred se pravi vremenska prognoza?
  Vremenska prognoza se obično pravi za period od tri do sedam dana unapred.

 5. Zašto je važno pratiti vremensku prognozu?
  Pratiti vremensku prognozu je važno kako biste bili spremni na vremenske uslove i kako biste bili sigurni da vaše aktivnosti neće biti ometene kišom, snegom ili slično.

Zaključak

Očekuje se sunčan dan sa prosečnom temperaturom od 28°C na dan 22. avgust 2019. godine. Tokom dana se očekuje delimična oblačnost i nema predviđene kiše. Ovo je idealno vrijeme za sve one koji planiraju da uživaju na otvorenom i realizuju svoje aktivnosti. Obucite nešto laganije, ponesite kremu za sunce i uživajte u danu.

Оставите одговор