Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 22. april

U ovom blog postu ćemo se usredsrediti na prognozu vremena za 22. april. Pridružite nam se dok istražujemo najnovije informacije o vremenskim uvjetima i predviđanjima za ovaj datum. Bez obzira planirate li obilazak gradu ili vikend izlet, važno je biti svjestan kakvo nas vrijeme očekuje. Stoga, čitajte dalje i saznajte kako se pripremiti za 22. april.

Prognoza vremena za 22. april: Šta nas očekuje u narednom periodu?

Uvod

U Srbiji se tokom prolećnih meseci očekuju promenljive i nestabilne vremenske prilike. Tako će biti i 22. aprila, kada će se temperature kretati između 7 i 22 stepena. Očekuju se sunčani intervali, ali i kratkotrajna kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom. U nižim delovima zemlje, naročito duž reka, očekuje se jak intenzitet košave.

Promenljivo i nestabilno vreme očekuje se danas

Prema prognozama meteorologa, vreme će biti promenljivo i nestabilno tokom celog dana. Jutro će biti relativno hladno, sa temperaturama između 7 i 11 stepeni. Tokom dana očekuje se porast temperature, a najviša dnevna temperatura biće između 18 i 22 stepena.

Moguće su sunčani intervali, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom

U toku dana očekuju se sunčani intervali, ali i kratkotrajna kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Najveći intenzitet padavina očekuje se uveče, dok će se u ranim jutarnjim satima moguće pojaviti magla.

U nižim delovima košava će biti jakog inteziteta

Posebno upozorenje meteorolozi su izdali za niže delove zemlje, gde će duž reka biti jak intenzitet košave. Ovo bi moglo da dovede do povećanog talasanja vode u rekama, pa se savetuje oprez.

Temperatura raste, jutarnja će biti između 7 i 11 stepeni

Temperature će rasti tokom celog dana. Jutro će biti relativno hladno, sa temperaturama između 7 i 11 stepeni. Najviša dnevna temperatura biće između 18 i 22 stepena.

Najviša očekivana dnevna temperatura je od 18 do 22 stepena

Najviša dnevna temperatura u Srbiji biće od 18 do 22 stepena, a očekuju se sunčani intervali, ali i kratkotrajna kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom. U nižim delovima, duž reka, očekuje se jak intenzitet košave.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno, vetrovito, uz kratkotrajnu kišu i pljuskove sa grmljavinom

U Beogradu se očekuje promenljivo oblačno vreme, uz kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom. Ljudi koji žive u prestonici bi trebalo da računaju na vetrovite uslove, te bi bilo dobro da se pripreme za nestabilne vremenske uslove.

Najviša temperatura u Beogradu biće 21 stepen

Temperature u Beogradu će biti u skladu sa onima u ostatku zemlje. Najviša temperatura biće 21 stepen, dok se očekuje promenljivo oblačno vreme, uz kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom.

Video i/ili audio snimci na ovom kanalu ne smeju se kopirati ili postavljati na druge kanale.

Napomena za sve korisnike kanala: video i/ili audio snimci ne smeju se kopirati ili postavljati na druge kanale. Sve informacije koje vam predstavljamo su originalne, te ih molimo da ne koristite na neadekvatan način.

Često postavljana pitanja (FAQs)

 1. Da li će biti padavina širom Srbije?
  Očekuje se kratkotrajna kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom širom zemlje, ali tačan raspored padavina zavisi od konkretnih meteoroloških uslova.

 2. Da li se na snazi nalaze neki meteo upozorenja?
  Meteorolozi su izdali upozorenja za niže delove zemlje, naročito duž reka, gde će biti jak intenzitet košave. Ovo bi moglo da dovede do povećanog talasanja vode u rekama, pa se savetuje oprez.

 3. Kakve temperature se očekuju u Beogradu?
  Najviša temperatura u Beogradu biće 21 stepen, uz promenljivo oblačno vreme, uz kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom.

 4. Kada se očekuje najveći intenzitet padavina?
  Najveći intenzitet padavina očekuje se uveče, ali se mogu pojaviti i u jutarnjim satima.

 5. Da li su ove prognoze pouzdane?
  Prognoze se zasnivaju na dugogodišnjim iskustvima meteorologa i uvek su podložne promenama usled konkretnih meteoroloških uslova. Međutim, značajnih odstupanja u ovom trenutku se ne očekuje.

Оставите одговор