Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 21. septembar 2016.

Ako se pitate šta vas očekuje vremenski uslovi na današnji dan, 21. septembar 2016, srećom tu sam da vam donesem najnoviju prognozu! Znam da želite biti sigurni da ste naoružani adekvatno pre izlaska iz kuće, stoga bez brige – sve informacije su tu. Pročitajte dalje i saznajte koja će vas iznenađenja čekati ni manje, ni više nego od majke prirode.

Prognoza vremena za 21. septembar 2016 – Pregled video snimka

Ako te zanima kakvo nas vreme čeka za 21. septembar 2016., moraš pogledati video snimak koji je napravio RTS Sajt – Zvanični kanal. U ovom pregledu, otkrićemo šta se može očekivati za navedeni datum iz video snimka.

Uvod

Koliko puta si se probudio/la ujutru, otvorio/la prozor, pogledao/la napolje i zapitao/la se kakvo li nas vreme čeka danas? Hmmm, da li će biti sunčano, oblačno, kišovito ili hladno? Da bi odgovorio/la na ovo pitanje, bilo bi korisno da pogledaš video snimak prognoze vremena za 21. septembar 2016. koji je napravio RTS Sajt – Zvanični kanal.

Šta možeš očekivati?

Evo pregleda onoga što se može očekivati, a što je pokazano u video snimku:

 • Temperatura: očekuje se maksimalna dnevna temperatura od 25 stepeni Celzijusa, dok će minimalna noćna temperatura biti oko 15 stepeni Celzijusa.

 • Oblačnost: ujutru će biti vedro sa slabim vetrom, dok će tokom dana biti promenljive oblačnosti sa sunčanim periodima.

 • Padavine: nema najava za kišu niti druge padavine teškog intenziteta.

 • Vlažnost vazduha: vlažnost će biti u granicama normale, oko 60% do 70%.

Zaključak

Ako planiraš da provedeš 21. septembar 2016. napolju, možeš očekivati pretežno lepo vreme sa sunčanim intervalima i ugodnom temperaturom vazduha. Bez najave za poremećaj padavina ili nevreme, ovaj dan će ti pružiti idealne uslove za razne aktivnosti na otvorenom.

FAQs

 1. Koje su temperature koje možemo očekivati za 21. septembar 2016.?
 • Očekuje se maksimalna dnevna temperatura od 25 stepeni Celzijusa, dok će minimalna noćna temperatura biti oko 15 stepeni Celzijusa.
 1. Da li će biti kiše ili padavina tog dana?
 • Nema najava za kišu niti druge padavine teškog intenziteta.
 1. Kojim će se oblačnostim sresti tog dana?
 • Ujutru će biti vedro sa slabim vetrom, dok će tokom dana biti promenljive oblačnosti sa sunčanim periodima.
 1. Da li će biti visoka vlažnost vazduha tog dana?
 • Vlažnost vazduha će biti u granicama normale, oko 60% do 70%.
 1. Koju prognozu vremena savetuješ za 21. septembar 2016.?
 • Prema video snimku napravljenom od strane RTS Sajt – Zvanični kanal, očekuje se pretežno lepo vreme sa sunčanim intervalima i ugodnom temperaturom vazduha.

Оставите одговор