Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 21. oktobar 2021.

Dobrodošli u našu najnoviju prognozu vremena za 21. oktobar 2021. U ovom članku ćemo detaljno analizirati vremenske uslove koji nas očekuju tog dana. Bez obzira da li ste planirali izlet sa porodicom ili poslovni sastanak, naša prognoza će vam pomoći da se lakše pripremite za predstojeći dan. Baby uzmi svoj kaput, jer krećemo u istraživanje meteoroloških prognoza za 21. oktobar.

Prognoza vremena za 21. oktobar 2021.

Introduction

Da li ste spremni za prognozu vremena za 21. oktobar 2021? Ovaj dan donosi puno sunca i toplih temperatura, međutim, budite spremni za kišu od petka. U ovom tekstu ćemo vam detaljno opisati kako će se vreme menjati u narednim danima, kao i šta možete učiniti da iskoristite sunčane dane na najbolji način.

Vedro i sutra

Kao što smo već pomenuli, 21. oktobar 2021. nosi mnogo sunca. Sutrašnji dan se očekuje vedar i bez kiše. Temperature se kreću od 1 do 10 stepeni ujutru, dok najviša dnevna temperatura neće preći 24 stepena.

Evo nekoliko aktivnosti koje možete planirati za vedar dan:

 • Šetnje parkom
 • Piknik sa prijateljima
 • Trčanje na otvorenom
 • Vožnja bicikla
 • Kupanje u bazenu

Od petka kiša

Nažalost, od petka prognozirana je kiša, koja će potrajati nekoliko dana. To znači da bi danas ili sutra bilo dobro iskoristiti sunčane sate ukoliko planirate aktivnosti na otvorenom.

Jutarnja temperatura od 1 do 10 stepeni

Uz vedro nebo sutra ujutru, temperatura će se kretati od 1 do 10 stepeni. To bi moglo biti nešto hladnije nego što ste očekivali, pa nemojte zaboraviti da se dobro obučete pre izlaska.

Najviša dnevna do 24 stepena

Najviša dnevna temperatura neće preći 24 stepena. Ukoliko planirate duže boravke na otvorenom, ponesite adekvatnu zaštitu od sunca, i ne zaboravite da unosite dovoljnu količinu tečnosti.

U Beogradu će biti 24 stepena

U Beogradu se očekuje najviša dnevna temperatura od 24 stepena. Prognozira se vedar dan, bez kiše.

Iskoristite svaki slobodan trenutak

Iskoristite svaki sunčani trenutak ovog dana, prijavićemo padavinu od petka. Pronađite svoje omiljene aktivnosti na otvorenom, ili jednostavno uživajte u danu u prirodi. Ukoliko želite da se oprobate u novim spontanim aktivnostima, date si priliku da otkrijete nove strane sebe.

RTS vlasnik autorskih prava ##

Vesti o vremenskoj prognozi se u Srbiji izveštavaju na RTS-u na vremenskoj stanici. RTS je vlasnik autorskih prava i zabranjeno je kopiranje i postavljanje njihovog sadržaja na druge kanale.

FAQs

 1. Kakva će vremenska prognoza biti u Beogradu 21. oktobra 2021?
  Odgovor: U Beogradu se očekuje vedar dan, bez kiše. Najviša dnevna temperatura će biti 24 stepena.

 2. Kako da se pripremim za vedro jutro sa temperaturama koje idu ispod 10 stepeni?
  Odgovor: Preporučujemo da se dobro obučete i ponesete dodatni sloj odeće. Ukoliko ste u mogućnosti, koristite lakše jastuke i ćebad koje će sprečiti zadržavanje hladnog vazduha u sobi.

 3. Kakve aktivnosti je preporučljivo planirati na vedar dan?
  Odgovor: Šetnje parkom, piknici sa prijateljima, trčanje na otvorenom, vožnja bicikla i kupanje u bazenu su neke od opcija koje biste mogli iskoristiti.

 4. Kada se očekuje kiša?
  Odgovor: Kiša se očekuje od petka, i trajat će nekoliko dana.

 5. Da li su prognoze vremena na RTS-u dostupne za reprodukciju na drugim kanalima?
  Odgovor: RTS je vlasnik autorskih prava i zabranjeno je kopiranje i postavljanje njihovog sadržaja na druge kanale.

Оставите одговор