Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 21. januar 2017.

On (he/she/they/it) se budi na hladan subotnji dan u januaru i pita se kakvo će biti vreme danas. Svi se pitaju isto jer je 21. januar i svi se pripremaju za svoje planove. Kako bi (he/she/they/it) bio spreman/spremna za sve, (he/she/they/it) odlučuje da proveri prognozu vremena za danas. Nastavite čitati da saznate kakvo vreme možete očekivati danas na različitim lokacijama.

Prognoza vremena za 21. januar 2017: Šta nam je donela RTS-ova emisija?

RTS Sajt – Zvanični kanal objavio je video program o prognozi vremena za 21. januar 2017. U ovoj emisiji su prikazane relevantne informacije o vremenskim uslovima na teritoriji Srbije. U ovom članku ćemo govoriti o emisiji i predstaviti vam ključne tačke koje su gore pomenute.

Ujutru se očekuje mraz i magla

Kako su stručnjaci iz RTS-a najavili, 21. januar 2017. godine će biti izuzetno hladan i sa maglom. Pretpostavlja se da će jutarnja temperatura biti između -15 i -7 stepeni, što može uzrokovati probleme u saobraćaju. Takođe, ujutru će u većini predela Srbije biti prisutna i gusta magla.

Magla će tokom dana duže ostati u nizijama i duž rečnih tokova

Prema najavama iz ove emisije, najduže zadržavanje magle se očekuje u nizijama i duž rečnih tokova. Međutim, u planinskim predelima nakon podizanja magle, pretežno će biti sunčano.

Jutarnja temperatura će biti između -15 i -7 stepeni

Hladnoća će biti vrlo izražena tokom jutra 21. januara 2017. godine, a temperatura će se kretati od -15 do -7 stepeni na većini teritorije Srbije.

Najviša dnevna temperatura će biti između -8 i -1 stepen

Dnevna temperatura će biti vrlo niska, a najviša očekivana temperatura će biti između -8 i -1 stepen.

U maglovitim područjima najviša temperatura će biti -8 stepeni

Kao što smo već naglasili, u maglovitim područjima biće malo toplije u odnosu na predviđenu najvišu dnevnu temperaturu, i očekuje se da će se kretati oko -8 stepeni.

Video i audio snimci su zaštićeni autorskim pravima RTS-a

Važno je napomenuti da su svi snimci i audio datoteke objavljeni u ovoj emisiji zaštićeni zakonom o autorskim pravima. Snimci se mogu koristiti samo za ličnu upotrebu, a kopiranje i javno objavljivanje na drugim kanalima je zabranjeno.

5 jedinstvenih čestih pitanja nakon prognoze vremena za 21. januar 2017.

 1. Da li će biti snega?
  Prema najavama u ovom videu, ne očekuju se padavine. Međutim, ukoliko dođe do bilo kakve promene, bićete obavešteni na vreme.

 2. Koliko će magla trajati?
  Maglovita područja će imati najduži period zadržavanja magle, Kako je najavljeno, u većini nizija i duž rečnih tokova očekuje se da će magla trajati tokom celog dana.

 3. Da li će ova prognoza izazvati školska odlaganja?
  Tačne odluke o eventualnom odlaganju školskih aktivnosti se donose za svaku školu pojedinačno, zavisno od uslova i procena koje se prate kroz vesti.

 4. Da li čuvati kućne ljubimce na toplom?
  Kako su stručnjaci najavili vrlo niske temperature, preporučljivije je da pse i mačke držite unutar kuće, štale ili garaže ako žive napolju.

 5. Koji je najbolji način za sprečavanje problema u saobraćaju?
  Najbolji način sprečavanja problema u saobraćaju u ovakvim uslovima je redovna kontrola vremenskih prilika i kretanje u skladu sa njima. Držite se na obaveštenjima i uputstvima na putu kako bi vaš put prošao bezbedno.

Zaključak

Sve u svemu, prognoza vremena za 21. januar 2017. godine, kako smo videli iz ove emisije, će biti izuzetno hladna sa učestalom maglom. Stoga, važno je da svi budu oprezni i pridržavaju se saveta iz emisije kako bi se smanjili problemi na putevima i uopšte tokom dana.U ovoj emisiji RTS Sajta – Zvaničnog kanala, stručnjaci su dali jasne i precizne informacije o vremenskim uslovima na teritoriji Srbije, što je vrlo korisno za sve one koji su planirali putovanja ili aktivnosti na otvorenom. Emisija je bila kvalitetna, vrlo informativna i predstavljena je na jednostavan i lako razumljiv način.

RTS Sajt – Zvanični kanal se trudi da posetiocima pruži kvalitetnu i korisnu informaciju o mnogo čemu, a ova emisija o prognozi vremena je jedan od primera takvog pristupa. U skladu sa tim, stručnjaci ove kuće su dali vrlo korisne informacije o vremenskoj prognozi za 21. januar 2017. godine, koje je važno znati kako bi se izbegle nevolje i probleme.

U završnici, možemo zaključiti da je ova emisija izuzetno korisna za stanovnike Srbije, posebno kada se uzmu u obzir sve vrste nevolja koje mogu nastati usled nepredviđenih vremenskih prilika. RTS Sajt – Zvanični kanal će i ubuduće nastaviti sa prikazivanjem kvalitetnih programa i emisija koje imaju veliki značaj za sve one koji žele da budu dobro informisani, pa će tako biti zagarantovana bezbednost i sigurnost na svim nivoima.

Оставите одговор