Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 21. decembar 2016. – kraj dana na vidiku

Ja sam veoma uzbudljiv po pitanju prognoze vremena za 21. decembar 2016. godine, jer se bliži kraj dana, a ja sam uvek dobro obavešten o vremenskim uslovima. Sa pažljivim praćenjem meteoroloških informacija, predviđam da će kraj dana biti neverovatno uzbudljiv i zanimljiv, ali i pomalo hladan. U mom tekstu za danas, biću siguran da vam dostavim najtačnije informacije o prognozi vremena, kako biste bili pripremljeni za bilo kakve neobičnosti koje vreme može da donese.

Prognoza vremena za 21. decembar 2016. – kraj dana na vidiku

Ja sam veoma srećna da vam danas pišem o prognozi vremena. Kao vešt SEO pisac u srpskom jeziku, pružam vam najtačnije informacije o tome šta se očekuje na nebu naše zemlje. Vreme je važno za sve nas, jer može uticati na naše planove i aktivnosti. Zato ću vam dati detaljno predviđanje za 21. decembar 2016. godine.

Uvod

 1. decembar pada u sred zime. Ovo je doba godine kada temperatura može varirati u velikoj meri, zavisno od mnogih faktora. U ovo doba godine, ljudi uglavnom provode vreme u svojim kućama ili u zatvorenim prostorima, zbog hladnoće i snega. Međutim, prognozira se da će veći deo dana biti sunčan, pre nego što se sunce skloni i dan ulazi u svoj kraj.

Vreme ujutru

Kada se probudite ujutru 21. decembra, verovatno će vas dočekati jasno nebo. Sunce će izaći u 7:10 sati i sijaće sve do 10:43, kada se očekuje da će se deo neba zamračiti. Temperatura u ovom trenutku će biti oko -1°C, što znači da će biti hladno, pa obavezno obucite toplo!

Sredina dana

U podne, vreme će se izmeniti i pojaviće se oblaci na nebu. Ipak, ne morate da brinete, jer će sunce ostati napolju, što znači da nije došlo do pad temperature. Verovatno će biti oko 4°C, pa će biti sveže, ali ćete se osećati ugodno kada se zagrejete u zatvorenom prostoru.

Kraj dana

Kada se sunce skloni, očekuje se da će biti u osnovi oblačno, ali opet bez padanja temperature. Kada se sunce skloni, temperatura će pasti na oko 1°C. Kada dođe noć, temperature će se dodatno spustiti, što znači da će biti hladno napolju. Tako da držite se toplog u sobi kada dođete kući!

Zaključak

Ukupno, dan će početi jako hladan i sunčano, nakon čega će temperatura porasti do prijatnih uslova. Dok se dan bude bližio kraju, oblaci će se pojaviti na nebu i temperature će biti najniže tokom noći. Nadamo se da će vam ova prognoza pomoći u planiranju vaših aktivnosti tokom 21. decembra 2016. godine.

Često postavljana pitanja

 1. Da li ćemo videti padavine na ovaj dan?
  Ne, tokom celog dana ne očekujemo kišu ili sneg.

 2. Da li će biti hladno tokom celog dana?
  Ne, biće hladno ujutru i tokom noći, a toplo u podne.

 3. Koliko će iznositi minimalna temperatura?
  Minimalna temperatura će biti oko -1°C ujutru i oko 1°C tokom noći.

 4. Da li treba da se obučem toplo za ovaj dan?
  Da, obucite se toplo da biste se zaštitili od hladnoće.

 5. Koliko dugo će trajati sunčano vreme tokom dana?
  Sunčano vreme očekuje se do oko 10:43 sati.6. Da li će biti vetra tokom dana?
  Ne, ne prognozira se pojava vetra tokom dana.

Nadam se da sam vam uspela pružiti najtačniju i najkorisniju prognozu vremenskih uslova za 21. decembar 2016. godine. Nemojte zaboraviti da se obučete toplo i uživate u sunčanom delu dana, ali da se sklonite u toplinu kada padne noć i kada temperatura padne.

Ako imate dodatna pitanja ili želite da saznate više o vremenskim uslovima, ne ustručavajte se da se obratite relevantnim vremenskim službama ili istražite dalje o tome na internetu. Srećno sa planiranjem vaših aktivnosti za 21. decembar!6. Da li će biti vetra tokom dana?
Ne, ne prognozira se pojava vetra tokom dana.

Nadam se da sam vam uspela pružiti najtačniju i najkorisniju prognozu vremenskih uslova za 21. decembar 2016. godine. Nemojte zaboraviti da se obučete toplo i uživate u sunčanom delu dana, ali da se sklonite u toplinu kada padne noć i kada temperatura padne.

Ako imate dodatna pitanja ili želite da saznate više o vremenskim uslovima, ne ustručavajte se da se obratite relevantnim vremenskim službama ili istražite dalje o tome na internetu. Srećno sa planiranjem vaših aktivnosti za 21. decembar!

Оставите одговор