Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 20. avgust do kraja dana

Ukoliko ste se pitali kakvo vreme možete očekivati u narednim satima, imamo sjajne vesti za vas! Donosimo vam sve informacije o prognozi vremena za 20. avgust do kraja dana. Bez obzira da li planirate da provedete vreme na otvorenom ili uživate u toplini svog doma, naša prognoza će vam pomoći da na vreme pripremite sve što vam je potrebno. Ostatak dana će vam biti mnogo lakši kada znate tačno šta da očekujete od vremenskih uslova. Čitajte dalje i saznajte sve detalje!

PROGNOZA VREMENA ZA 20. AVGUST DO KRAJA DANA

Introduction

Za sve vas koji se pitate kakvo vreme očekuje na kraju ovog avgustovskog dana, donosimo vam najnoviju prognozu vremena za 20. avgust. Ostanite informisani i pripremite se za moguće nepogode, ali možda vaši planovi za danas neće biti ugroženi.

 1. Kiša i pljuskovi danas su mogući
  Prema najnovijim prognozama, danas je moguća kiša i pljuskovi. Ovo vreme neće biti prisutno u celoj zemlji, već samo na određenim područjima. Proverite na internetu koje se oblasti očekuje vlažno vreme pre nego što krenete na put.

 2. Vremenske nepogode s gradom i olujnim vetrom su verovatne
  Iako će većina područja biti suva, upozorenje na olujni vetar i grmljavinu mogu se očekivati na nekim mestima danas. Ako planirate da vozite, obavezno budite oprezni i prilagodite brzinu svojim uslovima na putu.

 3. Najviša dnevna temperatura biće 32 stepena
  Nešto lepše vesti su da se očekuje visoka temperatura za kraj leta. Danas će najviša temperatura biti 32 stepena, što će mnogima biti idealno za poslednje letnje aktivnosti. Uživajte u sunčanim trenucima u svom dvorištu ili parku.

 4. U Beogradu će biti 29 stepeni
  Ako ste u prestonici, očekujte maksimalnu dnevnu temperaturu od 29 stepeni. Ipak vodite računa jer se u Beogradu često dešavaju nagla pljuska. Obavezno ponesite kišobran ili planirajte obilaske zatvorenih objekata.

 5. Prognoza vremena za 20. avgust dostupna je na RTS-u
  Ukoliko ste zainteresovani da pratite najnovije vesti o vremenu, preporučujemo vam da se obratite RTS-u. Tamo možete pronaći tačnu prognozu vremena za danas, ali i druge korisne informacije, poput upozorenja na olujnu kišu i grmljavinu.

 6. Video i audio snimci emitovani na RTS-u su zaštićeni autorskim pravima
  Važno je napomenuti da su svi video i audio snimci emitovani na RTS-u zaštićeni autorskim pravima. Stoga, ako mislite da biste se voleli osloniti na sve informacije koje dobijete od njih, budite sigurni da ne koristite programe za ilegalno preuzimanje ili kopiranje sadržaja.

 7. Kopiranje i postavljanje sadržaja na druge kanale zabranjeno je
  Druga bitna napomena je da kopiranje i postavljanje sadržaja na druge kanale nije dozvoljeno. RTS se trudi da svim korisnicima pruži tačne i pravovremene informacije, stoga njihov sadržaj treba koristiti samo u privatne svrhe.

 8. RTS je izvor informacija o vremenu
  Kao što smo već naglasili, RTS je vodeći izvor informacija o vremenu i mnogi ljudi se oslanjaju na njih kada planiraju svoje aktivnosti. Budite sigurni da se oslanjate na pouzdane izvore kada donosite odluke o vremenskim uslovima.

FAQs

 1. Da li će biti kiše danas?
  Odgovor: Da, kiša i pljuskovi su mogući danas.

 2. Koje su najnovije prognoze za Beograd?
  Odgovor: U Beogradu će danas biti 29 stepeni.

 3. Da li se očekuju vremenske nepogode danas?
  Odgovor: Moguće su vremenske nepogode poput oluje i grmljavine na nekim mestima.

 4. Gde mogu pronaći tačnu prognozu vremena za 20. avgust?
  Odgovor: Preporučujemo da pogledate prognozu vremena na RTS-u.

 5. Mogu li preuzeti video i audio snimke emitovane na RTS-u?
  Odgovor: Ne, svi video i audio snimci su zaštićeni autorskim pravima i ne mogu se ilegalno koristiti.

Оставите одговор