Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 2. mart 2019.

Dobro došli nazad na naš blog o vremenskim prognozama! Danas ćemo se fokusirati na prognozu za subotu, 2. mart 2019. Ako ste znatiželjni očekivati ​​će li biti sunca ili kiše, ili ako planirate neki događaj za ovaj dan vani, nastavite čitati kako biste saznali sve detalje o vremenu za ovaj vikend.

Prognoza vremena za 2. mart 2019.

Introduction

Vremenske promene su uvek aktuelna tema, posebno kada usred zime u Srbiji doživimo preokrete u vremenskim uslovima. U ovom tekstu saznajte kako će se kretati vremenske prilike za vikend koji nas očekuje.

Kiša prvog dana vikenda, slabi sneg drugog dana

U subotu nas očekuje oblačno vreme praćeno kišom širom Srbije. U Beogradu i Novom Sadu kiša će padati tokom celog dana, dok će u ostalim delovima Srbije kiša sporadično pljuštati. Ipak, drugog dana vikenda očekuju se promene u vidu slabe snežne padavine na planinama, uz prestanak padavina popodne.

Više sunca na severu i u Negotinskoj Krajini

Severna Srbija i kraj Negotinske Krajine imaće više sunca u subotu, dok će kiša i oblačno vreme dominirati na jugu.

Temperatura niža za 3 do 5 stepeni

U celoj zemlji se očekuje pad temperature, za 3 do 5 stepeni. U Novom Sadu i Beogradu, jutarnja temperatura će se kretati od 2 do 4 stepena, dok će najviša dnevna temperatura biti od 10 do 12 stepeni.

FAQs

  1. Kako će se kretati temperature u ostalim delovima Srbije?
  • Jutarnja temperatura će biti od 2 do 8 stepeni, a najviša dnevna od 10 do 15 stepeni.
  1. Da li će biti oblačno ili sunčano prvog dana vikenda?
  • Očekuje se oblačno vreme praćeno kišom širom zemlje.
  1. Koliko dana će padati kiša?
  • Kiša će biti prisutna samo prvog dana vikenda, dok se drugog dana očekuje slaba snežna padavina na planinama, uz prestanak padavina popodne.
  1. Gde će biti više sunca prvog dana vikenda?
  • Severna Srbija i kraj Negotinske Krajine imaće više sunca u subotu.
  1. Koliko će se smanjiti temperatura u odnosu na prethodne dane?
  • Temperatura će biti niža za 3 do 5 stepeni u celoj zemlji.

Conclusion

Ukratko, očekuju nas pad temperature, kiša prvog dana vikenda, a drugog dana snežne padavine na planinama uz povremeni prestanak padavina. Severna Srbija i kraj Negotinske Krajine imaće više sunčanog vremena, dok će ostatak zemlje biti oblačan. Oblačno vreme će se zadržati tokom celog dana u Beogradu i Novom Sadu. Budite spremni na promene i uživajte u vikendu.

Оставите одговор