Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 2. maj 2019. do kraja dana

Dobrodošli na naš dnevni pregled vremenske prognoze za 2. maj 2019. godine. U ovom članku ćemo vas informisati o vremenskim uslovima koji se očekuju danas do kraja dana. Takođe, pružićemo vam korisne savete o tome kako da se pripremite za današnje vreme. Budite spremni za sve izazove koje donosi maj mesec i saznajte sve što vam je potrebno o vremenskoj prognozi za danas.

Prognoza vremena za 2. maj 2019. do kraja dana

Introduction

Danas će vreme biti promenljivo oblačno i malo toplije nego prethodnih dana. Preovladavaće duži sunčani periodi, osim u delovima severoistoka, istoka i brdsko-planinskih predela gde se očekuje lokalna pojava kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Slab i umeren, zapadni i severozapadni vetar će duvati tokom dana. Najviša dnevna temperatura će biti od 17 do 23 stepena.

Šta očekivati tokom dana

U većini mesta danas će biti sunčano uz malu do umerenu oblačnost. Međutim, na severoistoku, istoku, kao i u brdsko-planinskim predelima očekuju se lokalne padavine praćene grmljavinom. Kiša neće trajati dugo, ali može doći do kratkotrajnih pljuskova.

Kakav će biti vetar

Vetar će danas biti slab i umeren, zapadni i severozapadni.

Šta nam donosi temperatura

Najviša dnevna temperatura će biti od 17 do 23 stepena.

Šta kaže video materijal

Napominjemo da je RTS vlasnik autorskih prava na video i/ili audio snimak koji je korišćen u ovom članku. Kopiranje i postavljanje na druge kanale je zabranjeno.

FAQs

  1. Koliko će biti visoka najviša dnevna temperatura?
  • Najviša dnevna temperatura će biti od 17 do 23 stepena.
  1. Gde se očekuju padavine?
  • Kiša će se pojaviti uglavnom na severoistoku, istoku i u brdsko-planinskim predelima.
  1. Kakav će biti vetar tokom dana?
  • Vetar će danas biti slab i umeren, zapadni i severozapadni.
  1. Da li se očekuju veće promene temperature tokom dana?
  • Temperature će se kretati u navedenom rasponu tokom celog dana.
  1. Šta treba da radimo ako se pojavi grmljavina?
  • Ukoliko se pojavi grmljavina, najbolje je da se sklonite u zatvoreni prostor tokom grmljavinske oluje.

Conclusion

Danas nas očekuje promenljivo oblačno vreme, uz više sunčanih perioda od prethodnih dana. Lokalni pljuskovi sa grmljavinom se mogu pojaviti na severoistoku, istoku i u brdsko-planinskim predelima. Međutim, vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni, a najviša dnevna temperatura će se kretati u rasponu od 17 do 23 stepena. Najbolje je biti spreman za promene vremena i pratiti dalju prognozu.

Оставите одговор