Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 19. mart 2017.

Ja sam veoma zainteresovan za vremenske prilike, posebno kada se radi o prognozama za određeni dan. Zato sam odlučio da danas napišem blog post o prognozi vremena za 19. mart 2017. Nadam se da će mi ova informacija biti od koristi, kao i svima koji će ovo pročitati. Dakle, šta se očekuje za ovaj dan u pogledu vremena?

Prognoza vremena za 19. mart 2017.

Kao strastveni posmatrač vremenskih prilika, odlučio sam da napišem prognozu za danas, 19. mart 2017. Verujem da će ova informacija biti korisna mnogim ljudima koji planiraju svoje aktivnosti na otvorenom u skladu sa vremenskim uslovima. Pa, bez daljeg odugovlačenja, evo mog pogleda na vremenske prilike za danas.

Ujutru

Ujutru će biti vedro i sunčano nebo sa slabim zapadnim vetrom. Temperatura će biti oko 8 do 10 stepeni Celzijusa sa hladnijim jutrima u planinama.

Prepodne

Prepodne se očekuje povećanje oblačnosti uz umeren zapadni vetar. Temperature će se kretati između 12 i 14 stepeni. Ne očekuje se kiša ili sneg.

Popodne

Popodne će biti značajno oblačno uz jaku zapadnu do jugozapadnu kišu tokom celog dana. Temperature će se kretati od 8 do 10 stepeni na zapadu, dok će na istoku biti malo toplije, oko 12 stepeni. Savetujem da nosite kišobrane i topliju odeću.

Uveče

Uveče će se očekivati ​​smanjenje intenziteta kiše, ali ostaje umereno do potpuno oblačno. Temperatura će se zadržati na 10-11 stepeni Celzijusa.

Noću

Tokom noći će biti uglavnom vedro i hladno uz jugozapadni vetar. Minimalne temperature će biti oko 4 do 6 stepeni na zapadu i u planinama, dok će u gradovima biti toplije, sa temperaturama oko 8 stepeni.

Zaključak

Danas je prilično nesiguran dan u pogledu vremena. Ujutru i prepodne očekuju se dosta vedrih perioda dok će u popodnevnim satima doći do jače kiše. Ukoliko ste u mogućnosti, izbegavajte planirane aktivnosti napolju u popodnevnim satima. Temperature će biti niže nego prethodnih dana, tako da ćete sigurno želeti da se umotate u topliju odeću.

FAQs

  1. Da li će biti kiše tokom celog dana?
  • Popodne će biti najveći intenzitet kiše, dok će ujutru i prepodne biti vedro i sunčano.
  1. Kolike su minimalne i maksimalne temperature za danas?
  • Minimalne temperature će biti između 4 i 6 stepeni, dok će maksimalne biti oko 12 do 14 stepeni Celzijusa.
  1. Da li će biti promenljivih vremenskih uslova tokom dana?
  • Da, definitivno. Jutro i prepodne biće vedri periodi, ali će posle podne biti oblačno sa jakom kišom. Uveče će se očekivati smanjenje intenziteta kiše, ali uglavnom vedro.
  1. Koliko će biti jak vetar tokom dana?
  • Vetar će biti različitog intenziteta tokom dana. Ujutru i prepodne očekuje se slab zapadni vetar, dok će popodne biti umeren do jak zapadni do jugozapadni vetar.
  1. Da li će biti sunčanih perioda danas?
  • Da, ujutro će biti sunčano, ali će se vremenom zatvarati oblacima tokom dana.

Оставите одговор