Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 19. avgust 2018.

Da li se pitate kakvo će biti vreme danas? Da li ste spremni da se pripremite za planiranje svog dana? Razumemo kako je važno biti u toku sa najnovijim vremenskim prognozama. Zato smo sastavili najnovije informacije o vremenu za 19. avgust 2018. Pogledajte šta vas očekuje i pripremite se za sve atmosferske uslove koji dolaze vašim putem. Sada možete biti spremni za sve što ovaj dan ima da ponudi!

Prognoza vremena za 19. avgust 2018

Dobrodošli u jedinstvenu prognozu vremena za 19. avgust 2018. U ovoj prognozi, otkrićemo kakvo vreme možete očekivati za ovaj dan uz nekoliko važnih saveta kako se pripremiti za to. Bilo da planirate odlazak na plažu, odlazak na planinarenje ili organizaciju roštilja sa prijateljima i porodicom, ovo će biti obavezno čitanje.

Podaci o vremenu

 • Jutro: Sunčano sa minimalnim oblacima i temperaturom od oko 22°C. Vlažnost vazduha je niska i iznosi oko 50%.

 • Pre podne: Svežije u odnosu na jutro sa istim uslovima vazduha. Temperatura će se kretati oko 25°C sa uglavnom sunčanim danom.

 • Popodne: Temperatura će dostići vrhunac dana oko 16:00 sa maksimalnih 28°C. Bit će toplije, ali i dalje sunčano sa minimalnim oblacima.

 • Veče: Temperatura se smanjuje oko 20 sati, sa oko 25°C i prekrasnim zalaskom sunca.

Saveti za pripremu

Kao što vidimo iz prognoze vremena, očekuje nas veoma sunčan i topao dan. Evo nekoliko saveta za pripremu ovog predivnog dana:

 • Nosite šešir i sunčane naočare: Kako bi vaša glava bila hladna i kako bi zaštitili oči od jake sunčeve svetlosti, ne zaboravite da ponesete šešir i sunčane naočare.

 • Nosite lagane i udobne stvari: Veoma sunčan dan zahteva da nosite laganu i udobnu garderobu koja će vam pomoći da se ohladite tokom dana. Lagana haljina ili šorc sa majicom bi bili savršeni za ovaj dan.

 • Hidrirajte se: Toplija temperatura dovodi do povećane potrebe organizma za vodom. Donesite flašicu vode sa sobom i pijte je tokom dana kako biste izbegli dehidraciju.

 • Planirajte dane aktivnosti: Prognoza vremena za ovaj dan je idealna za odlazak na planinarenje ili organizaciju roštilja sa prijateljima. Planirajte dan prema vašim željama i željenim aktivnostima.

 • Uživajte u danu: Kada se pripremite za topao i sunčan dan, sve što preostaje je da se opustite i uživate u ovom predivnom 19. avgustu.

Zaključak

Ukratko, 19. avgust 2018. će biti veoma sunčan i topao dan sa minimalnim oblacima i maksimalnom temperaturom od 28°C u ranim popodnevnim satima. Ako pratite naše savete za pripremu, uživaćete u danu u potpunosti. Zaboravite na stres i uživajte u prirodi i sunčevoj svetlosti sa svojim prijateljima i porodicom.

FAQs

 1. Da li će biti oblačno na 19. avgust 2018?
  Ne, prognoza vremena ukazuje na minimalan broj oblačaka tokom celog dana.

 2. Koja će temperatura biti u jutarnjim satima?
  Jutarnje temperature će biti oko 22°C.

 3. Koja je preporučena garderoba za ovaj dan?
  Preporučena garderoba je lagana i udobna poput haljine i šorca sa majicom.

 4. Da li će biti vlažan dan?
  Ne, vlažnost vazduha će biti niska (oko 50%).

 5. Da li će biti moguća planinarenja tog dana?
  Da, prognoza vremena pokazuje da će biti idealno vrijeme za planinarenje.

Оставите одговор