Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 18. novembar 2018 – sve do kraja dana

Dobrodošli na našu veb stranicu gde ćemo vam pružiti najtačniju prognozu vremena za danas, 18. novembar 2018. Bez obzira na to da li planirate da se odmorite kod kuće ili imate neke važne obaveze, sa našom prognozom ćete biti sigurni da znate kakvo vreme možete očekivati tokom celog dana. Bez daljeg odlaganja, krenimo da saznamo šta nas čeka u narednim satima.

Prognoza vremena za 18. novembar 2018 – sve do kraja dana

Uvod

Danas je nedelja, 18. novembar 2018. godine, i veliki broj ljudi se pita kakvo vreme da očekuju u toku dana. U ovom članku ćemo se fokusirati na vremenske prilike u Srbiji i najaviti šta mozemo očekivati do kraja dana.

Prognoza vremena

Evo kakvo vreme možemo da očekujemo danas:

Jutro

Ujutru će se na teritoriji zemlje osećati jako hladno vreme, sa temperaturama koje će se kretati od -5C do -1C. Na nekim mestima će se možda javiti i mraz.

Prepodne

Prepodne će sunce polako da se pojavi na nebu, ali će i dalje biti hladno, temperature će biti od 0C do 4C.

Popodne

Tokom popodneva očekujte umereno oblacno nebo sa maksimalnom temperaturom od 5C do 9C. U unutrašnjosti i na planinama sa slabim jutarnjim mrazom.

Veče/Noc

Krajem dana nas očekuje promenljivo oblacno vreme sa mogućnošću kiše na zapadu naše zemlje. Minimalne temperature će se kretati od 1C do 4C, uz duži period bez padavina.

Vremenske pojave

U južnim i zapadnim krajevima Srbije moguće su opasne vremenske pojave u vidu obilnih padavina tokom noći. Budite oprezni i vodite računa o svojoj bezbednosti!

Često postavljana pitanja (FAQ)

 1. Koliko tačno kiše možemo očekivati tokom noći?
  Odgovor: Nažalost, ne postoji precizna prognoza koliko će kiše pasti. Međutim, oborine se očekuju u južnim i zapadnim krajevima zemlje, pa budite spremni na moguće padavine.

 2. Kako se obući danas?
  Odgovor: S obzirom na jutarnje temperature, preporučuje se slojevito oblačenje kako biste se zaštitili od hladnoće. Nosite topliju odeću i ne zaboravite šal, rukavice i kapu.

 3. Da li je vreme pogodno za izlaske u prirodu?
  Odgovor: Ako planirate izlet u prirodu, budite oprezni zbog mogućih vremenskih neprilika. S obzirom da se očekuju opasne vremenske pojave u južnim i zapadnim delovima Srbije, razmislite o odloženju putovanja.

 4. Koje su najveće temperature koje ćemo iskusiti danas?
  Odgovor: Najviša temperatura koja se očekuje danas je u intervalu od 5C do 9C, u zavisnosti od lokacije.

 5. Kako se vreme menja u narednih nekoliko dana?
  Odgovor: Za detaljniju prognozu u narednim danima, potražite informacije na pouzdanim veb sajtovima za vremensku prognozu ili pratite prognozu na televiziji.

Zaključak

U ovom članku smo pobliže pogledali kakvo vreme možemo očekivati u Srbiji tokom nedelje, posebno danas, 18. novembra 2018. godine. Budite oprezni i prilagodite svoju odeću i rutinu aktivnosti u skladu sa vremenskim uslovima.

Napomena

Ovaj video je zaštićen autorskim pravima, te je zabranjeno kopiranje i deljenje sadržaja bez dozvole vlasnika autorskih prava – RTS.

Оставите одговор