Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 18. maj 2018.

Dragi čitaoci, Danas smo se odlučili da sa vama podelimo naše prognoze vremena za 18. maj 2018. Koristeći najnovije meteorološke podatke, zajedno smo pripremili preciznu prognozu kako biste lakše planirali svoje aktivnosti za ovaj dan. Bez daljeg odlaganja, ovo su naše prognoze za temperaturu, oblačnost, padavine i sve ostalo što vas može interesovati.

Prognoza vremena za 18. maj 2018.

Danas, 18. maja očekuje se lepo vreme ujutru, sa dosta sunca. Kasnije popodne moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak, a postoji i mogućnost grmljavine.

Šta nas čeka ujutru?

Prepodne će biti pretežno sunčano, sa temperaturom koja će se kretati od 23 do 26 stepeni. Očekuju se idealni uslovi za bezbrižan dan na otvorenom, pa vam preporučujemo da iskoristite ovo vreme dok traje.

Šta nas očekuje popodne?

U poslepodnevnim satima očekuje se kratkotrajna kiša ili pljusak, a postoji mogućnost grmljavine. Zbog ovoga je preporučljivo da ponesete kišobran sa sobom jer vam može biti od velike pomoći.

RTS je vlasnik ovog izvora informacija

Kao što ste verovatno već znali, vremenske informacije koje vam pružamo ovde su upravo one koje su objavljene na RTS televiziji i radiju. Naše vremensko izveštavanje zasnovano je na njihovom izvoru informacija.

Važna napomena o kopiranju i deljenju snimaka na drugim kanalima

Veoma je važno napomenuti da je zabranjeno kopiranje i deljenje snimaka koji su prikazani na RTS-u na drugim kanalima. Zato vam savetujemo da budete pažljivi jer se kršenje ovog pravila može smatrati kršenjem autorskih prava.

Završne reči

Kao što vidite, danas se očekuje lepo vreme i savršena prilika za obaveze koje imate. Međutim, kasnije popodne možda će biti kišovito, pa preporučujemo da budete spremni za tu mogućnost.

FAQs

  1. Da li je danas idealno vreme za outdoor aktivnosti? Da, ujutru će biti pretežno sunčano, sa idealnim uslovima za aktivnosti na otvorenom.
  2. Kako se očekuje da će se temperatura kretati danas? Temperatura će se kretati od 23 do 26 stepeni.
  3. Postoji li mogućnost kiše? Da, kasnije popodne postoji mogućnost kratkotrajne kiše ili pljuska, sa mogućnošću grmljavine.
  4. Kako se informacije o prognozi vremena dobijaju? Informacije o prognozi vremena su dostupne na RTS televiziji i radiju.
  5. Da li je zabranjeno kopirati i deliti snimke koji su prikazani na RTS-u na drugim kanalima? Da, zabranjeno je kopiranje i deljenje snimaka na drugim kanalima, zbog kršenja autorskih prava.

Оставите одговор