Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 17. jul 2017.

Naredni dan, 17. jul 2017, će biti izuzetno značajan za sve koji vole da planiraju svoje aktivnosti u skladu sa vremenskim uslovima. Prognoza nagoveštava da će biti pretežno sunčano, ali se ne može isključiti mogućnost kratkotrajnih pljuskova u pojedinim delovima zemlje. Stoga je važno biti u toku sa najnovijim informacijama kako bi se adekvatno pripremili za dan pred nama.

PROGNOZA VREMENA ZA 17. JUL 2017

Introduction

Većina ljudi svakodnevno prati prognozu vremena kako bi planirala svoje aktivnosti u toku dana. RTS Sajt – Zvanični kanal je objavio prognozu vremena za 17. jul 2017. godine. U ovom tekstu saznajte šta su meteorolozi prognozirali za taj dan i kako će vreme uticati na aktivnosti građana Srbije.

Vremenska prognoza za danas:

Prema prognozi meteorologa, 17. jul će biti malo topliji u odnosu na prethodne dane. Na severu i zapadu Srbije očekuje se pretežno sunčano vreme, dok će iznad ostalih krajeva zemlje biti promenljivo oblačno. U većini mesta se očekuju duži periodi sunčanog vremena, dok će na jugu i jugoistoku ponegde biti kratkotrajne kiše ili pljuskovi s grmljavinom.

Jutarnja i najviša temperatura

Jutarnja temperatura će se kretati od 11 do 16 stepeni Celzijusa, a najviša dnevna temperatura će biti između 23 i 29 stepeni Celzijusa.

RTS zadržava pravo autorskih prava

Važno je napomenuti da RTS zadržava autorska prava na ovu vremensku prognozu i zabranjeno je kopiranje snimaka i postavljanje na druge kanale.

Conclusion

Prognoza vremena za 17. jul 2017. godine je pretežno sunčana, sa kratkotrajnim pljuskovima u pojedinim delovima zemlje. Građani Srbije mogu se opustiti i planirati svoje aktivnosti u skladu sa ovom prognozom. Uživajte u lepom i sunčanom vremenu!

FAQs

 1. Koje temperature mogu da se očekuju u toku dana?
  Od 23 do 29 stepeni Celzijusa.

 2. Da li će biti kiše tokom dana?
  Na jugu i jugoistoku Srbije ponegde će biti kratkotrajne kiše ili pljuskovi sa grmljavinom.

 3. Gde se očekuje najviše sunčanih perioda?
  Na severu i zapadu Srbije.

 4. Šta ukoliko je prognoza pogrešna?
  Prognoza vremena može biti podložna promenama, ali se meteorolozi trude da izdaju što tačniju prognozu.

 5. Mogu li građani Srbije kopirati ovu prognozu za svoje potrebe?
  Ne, RTS zadržava autorska prava na ovu vremensku prognozu i zabranjeno je kopiranje snimaka i postavljanje na druge kanale.

Оставите одговор