Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 15. novembar 2019. – Šta nas očekuje do kraja dana?

U jeku jesenjeg perioda, kada je vreme najpromenljivije, često se pitamo šta nas čeka u predstojećim satima. Zato smo danas odlučili da se posvetimo prognozi vremena za 15. novembar 2019. godine. U nastavku članka saznajte da li nas očekuju padavine i kakve temperature možemo očekivati do kraja dana. Da li je potrebna kišobran ili će biti dovoljna lagana jakna, saznajte odmah!

Prognoza vremena za 15. novembar 2019. – Šta nas očekuje do kraja dana?

Introduction

Danas je 15. novembar 2019. godine i meteorolozi predviđaju promenljivo i toplo vreme uz jaku košavu. U nastavku teksta, detaljno ćemo opisati kakvo nas vreme čeka do kraja dana.

Sunčano i toplije

Danas se može očekivati pretežno sunčano vreme uz prolazno povećanje oblačnosti. Temperature će biti više nego prethodnih dana, kretati se između 15 i 20 stepeni. Ovakvo toplije vreme će trajati tokom celog dana uz nastavak košave.

Vikend donosi promenljivo i toplo vreme uz košavu

Za vikend, očekuju se slični vremenski uslovi kao danas. Promenljivo i toplo vreme sa mogućim pljuskovima i jakom košavom. Temperature će se kretati oko proseka za ovo doba godine, ali će se osećati toplije zbog dejstva vetra. Zbog jakog vetra, savetuje se da svi vozači budu oprezni u saobraćaju.

Vremenska prognoza

Prema podacima RHMZ, biće promenljivo oblačno sa periodima sunčanog vremena. Uz to, košava će biti u znatnom porastu. Temperature će se menjati tokom dana, a maksimalne dnevne će se kretati od 15 do 20 stepeni Celzijusa.

RTS ima autorska prava nad snimcima

Tokom današnjeg dana, možete pratiti i vremensku prognozu na RTS-u. Međutim, važno je napomenuti da RTS ima autorska prava nad svojim snimcima i zabranjeno je kopiranje i postavljanje istih na druge kanale.

Video i audio snimci

Za one koji nisu u mogućnosti da prate vremensku prognozu na televiziji, na sajtu RHMZ dostupni su video i audio snimci sa najaktuelnijim informacijama vezanim za vremensku situaciju u Srbiji.

FAQs

  1. Kakvo vreme nas očekuje danas u Srbiji?
  • Danas možemo očekivati pretežno sunčano vreme uz prolazno povećanje oblačnosti i temperature od 15 do 20 stepeni.
  1. Šta je košava i koliko će biti jak vetar danas?
  • Košava je jak jugoistočni vetar koji duva preko Balkana, a u Srbiji može biti veoma jak. Danas se očekuje jak vetar.
  1. Kakvo vreme očekuje za vikend?
  • Za vikend se očekuju slični vremenski uslovi kao danas – promenljivo i toplo uz jaku košavu.
  1. Gde mogu pratiti najnoviju vremensku prognozu?
  • Najnoviju vremensku prognozu možete pratiti na televiziji, RHMZ sajtu ili audio i video snimcima na RHMZ-u.
  1. Mogu li kopirati i postaviti snimke sa vremenske prognoze na druge kanale?
  • Ne, zabranjeno je kopiranje i postavljanje snimaka sa vremenske prognoze na druge kanale. RTS ima autorska prava nad svojim snimcima.

Conclusion

Danas se očekuje pretežno sunčano vreme sa prolaznim povećanjem oblačnosti i temperaturama od 15 do 20 stepeni. Međutim, vetar će biti veoma jak, što može otežati saobraćaj. Za vikend se predviđaju slični vremenski uslovi uz jaku košavu. Pratite najnovije informacije na RHMZ-u ili televiziji i budite oprezni u saobraćaju.

Оставите одговор