Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 15. jun 2021.

Dobrodošli nazad na našem blogu o vremenskim prognozama! Danas se fokusiramo na datum 15. jun 2021. Pridružite nam se dok analiziramo različite meteorološke faktore i predviđamo kakvo vreme nas očekuje tog dana. Bez daljeg odlaganja, krenimo sa detaljnom prognozom vremena za 15. jun 2021.

Prognoza vremena za 15. jun 2021

Introduction

Kakvo nas vreme očekuje sutra, 15. juna 2021.godine? Da li će sunce sijati ili će padati kiša? Kolike će biti temperature? Ovo su pitanja na koja će ovaj članak pružiti odgovore.

Sunčano vreme u Srbiji

Prema najnovijim prognozama, sutra, 15.juna, Srbija će biti pod uticajem sunčanog vremena u većem delu zemlje. Iako se ne očekuju obilne padavine, kratkotrajna kiša ili pljusak moguće su samo ponegde u brdsko-planinskim predelima.

Malo topliji vazduh sa zapada

Osim sunca, sutra se očekuje i malo topliji vazduh koji dolazi sa zapada. Temperatura se najpre podiže na severu zemlje, ali će se postepeno širiti i ka jugu.

Jutarnja temperatura će biti od 6 do 13 stepeni

Jutarnja temperatura sutra će iznositi od 6 do 13 stepeni, dok će se najtoplije biti na području južne Srbije.

Najviša dnevna temperatura će biti od 21 do 27 stepeni

Najviša dnevna temperatura će se kretati od 21 do 27 stepeni, a najtoplije će biti u Podunavlju i južnoj Srbiji.

U Beogradu sutra konačno bez kiše

Dobar deo proleća u Beogradu obeležila je kiša, ali sutra će se konačno vreme stabilizovati. Očekuje se pretežno sunčano vreme, dok će temperatura dostići 25 stepeni.

Prognoza vremena sa životinjama

Kako će se sutra osećati vaše kućne ljubimce? Kao i kod ljudi, naši ljubimci takođe su osetljivi na vremenske uslove. Ovo su neki saveti kako da im pomognete da se prilagode vremenskim uslovima:

 • Hidrirajte vašeg kućnog ljubimca češće nego inače, posebno tokom najtoplijeg dela dana.
 • Povedite brigu o crevima vaših ljubimaca, jer topliji vazduh može dovesti do veće količine trave koju vaš psi može progutati.
 • Ako držite vašeg ljubimca napolju, obezbedite mu hladovinu i vodu.
 • Ako prošetate psa, učinite to u ranim jutarnjim satima ili kasnije uveče, kada su temperature niže.

FAQ

 1. Kakvo nas vreme očekuje sutra u Srbiji?
 • Sutra se očekuje sunčano vreme u većem delu Srbije, dok je moguća kratkotrajna kiša samo ponegde u brdsko-planinskim predelima.
 1. Koje su temperature u Srbiji?
 • Jutarnja temperatura će se kretati od 6 do 13 stepeni, dok će najviša dnevna temperatura biti od 21 do 27 stepeni.
 1. Da li će biti kiše u Beogradu?
 • Dobro je što se očekuje stabilno vreme i u Beogradu i pretežno sunčano.
 1. Šta treba uraditi kako bi pomogli svojim kućnim ljubimcima da se prilagode vremenskim uslovima?
 • Treba da hidriramo ljubimce češće nego inače, da povedem brigu o crevima, jer topliji vazduh može dovesti do veće količine trave koju psi mogu progutati. Ako držimo ljubimce napolju treba da im obezbedimo hladovinu i vodu i da prošetamo psa u ranim jutarnjim satima ili kasnije uveče.
 1. Šta očekivati u narednim danima?
 • Prema trenutnim prognozama, očekuje se uglavnom stabilno i sunčano vreme sa toplijim vazduhom u celoj zemlji, ali preporučljivo je da pratimo najnovije prognoze kako bi se pripremili za svaku vremensku situaciju.

Zaključak

Sutra se u Srbiji očekuje iskazano sunčano vreme sa malo toplijim vazduhom koji dolazi sa zapada. Najtoplije će biti na području južne Srbije, dok se u Beogradu očekuje stabilno vreme bez kiše. Budimo pažljivi prema našim kućnim ljubimcima i pomozimo im da se prilagode vremenskim uslovima, a najvažnije je da pratimo najnovije prognoze kako bi se pripremili za svaku vremensku situaciju.

Оставите одговор