Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 13. februar 2017. do kasnih sati.

Ako se spremate za danas, 13. februar 2017., prvo proverite prognozu vremena za celodnevne aktivnosti koje ste planirali. Hoće li biti topla jakna, kišobran, ili cipele otporne na sneg? Bez obzira na to šta planirate, bitno je da znate kakvo vreme vas očekuje kako biste se pripremili i obezbedili da vam dan protekne bez problema. Pročitajte detaljnu prognozu vremena za danas do kasnih sati i saznajte da li možete da odete na svoj omiljeni trening, šetnju parkom ili da se zavučete u krevet sa dobro uknjiženom knjigom.

Prognoza vremena za 13. februar 2017. do kasnih sati

Na početku, želimo da vas podsetimo da vremenske prognoze nisu uvek tačne, ali na osnovu preciznih algoritama i dostupnih podataka, naša prognoza vremena za danas biće sledeća.

Trenutno stanje vremena

Pre nego što vam predstavimo prognozu vremena za 13. februar, želimo da se osvrnemo na trenutno stanje. Temperature se kreću između 6 i 8 stepeni Celzijusa. Oblačnost je prisutna, ali bez padavina.

Jutro

Ujutru očekujemo slične temperature kao i sada. Oblačnost će i dalje biti prisutna, ali neće biti padavina. Biće malo hladnije i blago vetrovito sa severoistokom od 7 km/h.

Pre podne

Do podneva očekujemo da će se temperatura povećati na oko 11 stepeni. Oblačnost će i dalje biti prisutna, ali se očekuje da će postepeno nestajati. Vetrovi će biti slabiji, sa severoistočnog pravca oko 5 km/h.

Posle podne

Tokom popodneva, temperatura će ostati slična kao u prepodnevnim satima, oko 11 stepeni Celzijusa. Suncem obasjano nebo i slabije oblačnosti biće idealno vreme za duže šetnje ili opuštanje u prirodi.

Veče i noć

Poslednje sate dana očekujemo da će biti oko 9 stepeni Celzijusa. Mogući su udari vetrova, ali se ne očekuje da će biti jači od 10 km/h. Oblačnost će se povećavati, a moguća su i neka manja grmljavinska nevremena u pojedinim delovima grada.

Saveti za pripremu

Na osnovu ove prognoze možete se pripremiti za danas na sledeće načine:

 • Ujutru obucite nešto toplije, pogotovo ako planirate šetnju u tom periodu.
 • Tokom dana se obucite slojevito kako biste se rashladili ili zagrejali u zavisnosti od temperature i aktivnosti koju obavljate.
 • Veče i noć bi bili savršeni za romantičnu ili opuštajuću šetnju sa voljenom osobom, ali ne zaboravite da ponesete kišobran u slučaju pojave kiše.

FAQS (Česta pitanja)

 1. Da li će biti kiše danas?
  Očekuje se da neće pasti kiša, ali moguća su manja grmljavinska nevremena u pojedinim delovima grada.
 2. Kolike su temperature danas?
  Temperature se kreću između 6 i 8 stepeni Celzijusa, a ujutro će biti hladnije, dok će tokom dana temperature dostići 11 stepeni Celzijusa.
 3. Da li će biti vetrova?
  Biće blago vetrovito sa severoistokom od 7 km/h ujutru i do 10 km/h uveče i noću.
 4. Kolika će biti oblačnost tokom dana?
  Oblačnost će se postepeno smanjivati tokom dana, ali bi se na kraju mogla povećati, posebno u noćnim satima.
 5. Da li je sigurno biti na otvorenom danas?
  Sa takvim vremenom, bez padavina, vetrova i niskih temperatura, provedite vreme na otvorenom bez straha.

Оставите одговор