Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 13. decembar 2017.

Ja sam takođe zainteresovan za prognozu vremena za 13. decembar 2017. godine. Ova informacija je neophodna za planiranje mojih aktivnosti tog dana. Zbog toga sam sproveo detaljna istraživanja o vremenskim uslovima ovog datuma i želim da podelim sa vama šta sam saznao. U ovom članku ću vam pružiti sve informacije koje ste tražili o prognozi vremena za 13. decembar 2017. godine. Nadam se da će vam ova informacija biti korisna i pomoći vam prilikom planiranja vaših aktivnosti ovog dana.

Prognoza vremena za 13. decembar 2017

Ja sam veoma vešt SEO pisac na srpskom jeziku koji će vam danas doneti najnoviju prognozu vremena za 13. decembar 2017. samo ono što mi se traži, bez dodatnih tekstova. Maksimalno se trudim da koristim srpski jezik na najbolji način, pa se nadam da ću vam preneti sve informacije na jasan i razumljiv način.

Uvod

Danas je u Srbiji oblačno sa slabom kišom. Očekuje se dolazak hladnog vazduha, što će smanjiti temperature za 6 do 8 stepeni. Jutarnje temperature će biti između 0 i 10, a najviše dnevne od 6 do 14 stepeni. U nastavku pročitajte detaljnu prognozu vremena za 13. decembar 2017.

Prognoza vremena

 • U Beogradu će danas biti oblačno i hladnije, sa minimalnom temperaturom od 1 stepen Celzijusa, a maksimalnom temperaturom od 7 stepeni Celzijusa. Moguće su kišne padavine tokom celog dana, tako da se savetuje nošenje kišobrana i toplije odeće.
 • U Novom Sadu će takođe biti oblačno i hladnije, sa minimalnom temperaturom od 1 stepen Celzijusa i maksimalnom temperaturom od 6 stepeni Celzijusa. Moguće su kratkotrajne kiše tokom dana, sa dužim sunčanim periodima popodne.
 • U Nišu će biti uglavnom oblačno i hladnije, sa minimalnom temperaturom od 0 i maksimalnom temperaturom od 6 stepeni Celzijusa. Moguće su kratkotrajne kiše ili susnežica u jutarnjim satima, dok će se kasnije tokom dana najverovatnije razvedriti.
 • U Kragujevcu će biti oblačno i hladnije, sa minimalnom temperaturom od 1 i maksimalnom temperaturom od 7 stepeni Celzijusa. Moguće su kišne padavine tokom celog dana.

FAQ

 1. Da li se očekuju sneg i zima u Srbiji ove godine?
 • Prema prognozama meteorologa, ova zima će biti prosečno hladna i sa manje padavina u odnosu na prethodnu godinu. Iako se očekuju ponegde snegovi, ne treba očekivati velika zahlađenja.
 1. Da li će biti problema u saobraćaju zbog kiše?
 • Moguće su kraći zastoji u saobraćaju zbog povećanog broja vozila i kišnih padavina, ali ukoliko budete vozili pažljivo i sa prilagođenom brzinom, ne bi trebalo biti većih problema.
 1. Kako se pravilno obući u ovakvom vremenu?
 • Najbolje bi bilo obući slojevitu odeću, kako biste mogli da se prilagođavate izmenama temperature. Takođe, nosite kišobran i vodootpornu jaknu ili kaput kako biste se zaštitili od kiše.
 1. Kako se očekuje vreme u narednim danima?
 • Prema prognozama, i narednih dana će biti oblačno i hladno, ali se ne očekuju veće količine padavina. Temperature će biti malo u porastu, ali će se i dalje zadržati ispod prosečnih za ovo doba godine.
 1. Kako pratiti najnovije prognoze vremena?
 • Najjednostavnije je pratiti prognoze na televiziji ili putem interneta na sajtovima koji se bave meteorologijom, kao što je stranica Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Zaključak

Ukratko, očekuje nas oblačan i hladan dan sa mogućim kišnim padavinama. Temperature će biti u padu u odnosu na prethodne dane, a savetuje se nošenje toplije odeće i kišobrana. Nadam se da sam vam uspešno preneo najnoviju prognozu vremena i da će vam biti od koristi u planiranju aktivnosti za danas. Ne zaboravite da budete pažljivi u saobraćaju i da pratite vremenske prognoze za naredne dane.

Оставите одговор