Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 13. avgust 2017. do večernjih sati

Naredni vikend se bliži, a sa njim i nova sedmica. Danas, 13. avgusta 2017. godine, očekuju se promene u meteorološkim prilikama koje će uticati na vremenske uslove do večernjih sati. Oni koji planiraju da provedu vreme na otvorenom moraju biti spremni na mogućnost kiše i grmljavine. S druge strane, očekuju se i sunčani intervali koji će vas definitivno podstaći da izađete napolje i uživate u lepom vremenu. Ukratko, danas se očekuju promenljivi vremenski uslovi koji će uticati na vaše planove, pa se preporučuje da pratite najnovije informacije o prognozi vremena.

Prognoza vremena za 13. avgust 2017. do večernjih sati

Introduction

Svi žele biti u toku s vremenom – hoće li danas padati kiša, ili će sunčani, topao dan učiniti da se osećamo bolje? Ako živite u Srbiji, verovatno znate da Radio-televizija Srbije (RTS) pruža prognozu vremena. Danas se fokusiramo na video zapis objavljen na RTS Sajtu, zvaničnom kanalu, koji pokriva vremensku prognozu za 13. avgust 2017. godine do večernjih sati. Hajde da pogledamo šta kažu.

Oblačno i osetno svežije

Mnogi se nadaju da će avgust biti mesec ispunjen suncem i visokim temperaturama. Međutim, RTS prognozira oblačno i osetno svežije vreme za 13. avgust 2017. Dan će biti oblačan s minimalnom šansom za sunce, pa čak može biti kišovit.

Mestimična kiša i pljuskovi s grmljavinom

Kao što RTS objašnjava, danas će mestimično pasti kiša, a u nekim područjima može biti kratkotrajnih pljuskova praćenih grmljavinom. Međutim, nisu navedeni detalji o lokacijama gde će biti kiše i pljuskova, pa je teško znati tačno kako će vreme uticati na vaš dan.

Kiša će prestati pada po podne

Ako se plašite da ćete izgubiti ceo dan zbog kiše, RTS ima malo olakšanje za vas. Kiša će prestati padati po podne, tako da ostatak dana neće biti toliko kišovit. Međutim, očekuje se da temperatura neće biti veoma topla, pa obavezno ponesite kišobran ako planirate da se provodite napolju.

Očekivana temperatura

Prema RTS prognozi, očekivana temperatura danas će biti do 24 stepena. Ovo bi trebalo pomoći ako se borite s toplinskim talasom, ali takođe znači da morate biti spremni obući se toplije ako izlazite iz kuće. Proverite vremensku prognozu pre nego što napustite kuću, tako da budete sigurni da ste adekvatno pripremljeni.

Video zapis zaštićen autorskim pravima

Video i/ili audio snimci zaštićeni su autorskim pravima RTS-a, što znači da kopiranje i postavljanje na druge kanale nije dozvoljeno. Međutim, ovi snimci se mogu deliti putem društvenih mreža iz samog videa na RTS sajtu.

Nema prognoze za naredne dane

Iako ovaj video zapis pokriva vremensku prognozu za 13. avgust 2017. do večernjih sati, nismo dobili informaciju o tome kakvo će se vreme očekivati narednih dana. Budite sigurni da posetite RTS sajt za ažurirane prognoze.

FAQs

 1. Mogu li kopirati video snimak i postaviti ga na drugi kanal?
  Ne, video i/ili audio snimci su zaštićeni autorskim pravima RTS-a, te ih nije dozvoljeno kopirati i postavljati na druge kanale.

 2. Da li ću morati da nosim kišobran tokom celog dana?
  Ne, kiša će prestati padati po podne, pa će ostatak dana biti manje kišovit. Međutim, uvek je pametno biti spreman za kišu.

 3. Gde će danas pasti kiša i biti pljuskova?
  Nisu navedeni detalji o lokacijama gde će biti kiše i pljuskova, pa je teško znati tačno kako će vreme uticati na vaš dan.

 4. Kolika će biti očekivana temperatura?
  Prema RTS prognozi, očekivana temperatura danas će biti do 24 stepena.

 5. Ima li RTS sajt prognoze vremena za naredne dane?
  Da, posetite RTS sajt za ažurirane vremenske prognoze.

Оставите одговор