Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 13. april 2019.

Danas vam prenosimo najnovije informacije o prognozi vremena za 13. april 2019. Bez obzira na to gde se nalazite, želite da znate kakvo nas vreme očekuje u narednim danima. U nastavku teksta saznajte koji su to meteorološki uslovi koji će oblikovati vreme u subotu, te kako se najbolje pripremiti za njih. Ne propustite ovaj kratak ali koristan pregled vremenske prognoze.

Prognoza vremena za 13. april 2019

Uvod

Oblaci su prekrili celu Srbiju i doneli sa sobom padavine. Kišovito vreme se očekuje narednih tri dana, uz moguće kratkotrajne pljuskove i grmljavinu. Na planinama se očekuje slab sneg. Prema najnovijim informacijama, temperatura sutra će biti od 4 do 15 stepeni.

Kišovito i hladnije narednih tri dana

Narednih tri dana će biti kišovito u celoj Srbiji, uz kratkotrajne pljuskove i grmljavinu. Temperature će se kretati od 4 do 14 stepeni, tako da će biti hladnije nego prethodnih dana. Najveće šanse za kišu su u subotu i nedelju.

U slučaju da morate da izađete iz kuće, obavezno ponesite kišobran i slojevitu odeću koju možete da skinete ukoliko dođe do poboljšanja vremenskih prilika.

Slab sneg na planinama

Temperature na planinama će biti ispod nule, te će sneg biti prisutan tokom celog dana. Međutim, očekuju se samo slabije padavine pa ne bi trebalo da bude problema u saobraćaju.

Ukoliko planirate da posetite planine ovih dana, obavezno ponesite kape i rukavice kako biste zaštitili sebe od hladnoće.

Video sa prognozom vremena na RTS-u

Javnost je danas bila u prilici da pogleda video sa prognozom vremena na RTS-u. Autor videa je ovaj put bila popularna meteorološkinja Jovana Janković.

Međutim, kopiranje i deljenje videa nije dozvoljeno. Zvanični video sa prognozom vremena se može pogledati samo na zvaničnom YouTube kanalu RTS-a. Molimo vas da ne postavljate video na druge kanale kako ne biste prekršili autorska prava.

FAQs

 1. Da li će biti kišovito tokom celog vikenda?
  Da, očekuje se da će biti kišovito naredna tri dana.

 2. Da li će biti problema u saobraćaju zbog snega na planinama?
  Ne, očekuju se samo slabije padavine i ne bi trebalo da bude problema u saobraćaju.

 3. Ko je autor video sa prognozom vremena na RTS-u?
  Autor videa je ovaj put bila popularna meteorološkinja Jovana Janković.

 4. Mogu li da kopiram i podelim video sa prognozom vremena?
  Ne, kopiranje i deljenje videa nije dozvoljeno. Molimo vas da ne postavljate video na druge kanale kako ne biste prekršili autorska prava.

 5. Koliko će biti hladno sutra?
  Prema najnovijim informacijama, temperatura sutra će biti od 4 do 15 stepeni.

Zaključak

Prognoza vremena za 13. april 2019. godine ukazuje na kišovito vreme, uz moguće kratkotrajne pljuskove i grmljavinu. Uz to, na planinama se očekuje slab sneg. Temperature će biti niže nego prethodnih dana, pa je toplo odevanje neophodno. Ukoliko planirate da pogledate video sa prognozom vremena na RTS-u, molimo vas da to uradite samo putem zvaničnog kanala i ne prekršite autorska prava.

Оставите одговор