Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 12. januar 2018.

Oni koji se interesuju za vremenske prilike sigurno su upoznati s važnosti prognoze. Na današnji dan, 12. januara 2018., postoji nekoliko meteoroloških faktora koji utiču na vremenske uslove. Njegova prognoza vremena igra ključnu ulogu u oblikovanju naših aktivnosti tokom dana. U nastavku, pročitajte šta je prognoza vremena za danas i kako se treba pripremiti za to.

Prognoza vremena za 12. januar 2018

RTS Sajt – Zvanični kanal objavio je video snimak sa prognozom vremena za 12. januar 2018. U narednom tekstu, čitaoci će saznati šta se nalazi u video snimku, kao i druge relevantne informacije vezane za prognozu vremena za ovaj dan.

Šta se nalazi u video snimku?

Video snimak koji je objavio RTS Sajt – Zvanični kanal uključuje detaljnu vremensku prognozu za 12. januar 2018. Prema prognozi, danas se očekuje oblačno vreme sa slabom kišom u većini krajeva Srbije. Na planinama postoji mogućnost snega. Jutarnja temperatura će biti od nule do 5 stepeni, dok će najviša dnevna temperatura biti od 4 do 7 stepeni. U Timočkoj krajini očekuje se sneg u večernjim satima.

Izvor prognoze

Izvor prognoze koja je objavljena u RTS Sajt – Zvanični kanal video snimku je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ). RHMZ je jedina državna institucija u Srbiji koja se bavi pružanjem vremenskih i hidroloških informacija.

Napomena o autorskim pravima

RTS Sajt – Zvanični kanal podseća svoje gledaoce da ne smeju kopirati video ili audio snimke i postavljati ih na svoje kanale. Sve objave snimaka RTS Sajt – Zvanični kanala i RHMZ-a dozvoljene su samo uz prethodnu dozvolu.

FAQ

  1. Koliko će trajati kiša u danas?

Prema prognozi objavljenoj na RTS Sajt – Zvanični kanal video snimku, danas se očekuje slabija kiša koju će pratiti oblačno vreme. Nije naznačeno koliko će trajati kiša.

  1. Koja je najniža temperatura koja se očekuje danas?

Prema prognozi objavljenoj na RTS Sajt – Zvanični kanal video snimku, jutarnja temperatura će biti od nule do 5 stepeni.

  1. Da li će pasti sneg na teritoriji cele Srbije?

Prema prognozi objavljenoj na RTS Sajt – Zvanični kanal video snimku, postoji mogućnost snega samo na planinama. U Timočkoj krajini očekuje se sneg u večernjim satima.

  1. Može li se video snimak objaviti na drugom kanalu?

RTS Sajt – Zvanični kanal podseća svoje gledaoce da ne smeju kopirati video ili audio snimke i postavljati ih na svoje kanale. Sve objave snimaka RTS Sajt – Zvanični kanala i RHMZ-a dozvoljene su samo uz prethodnu dozvolu.

  1. Da li je RHMZ jedina državna institucija u Srbiji koja se bavi pružanjem vremenskih i hidroloških informacija?

Da, Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) je jedina državna institucija u Srbiji koja se bavi pružanjem vremenskih i hidroloških informacija.

Оставите одговор