Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 11. avgust 2017.

Onaj ili ona ko se interesuje za vremenske uslove u narednih nekoliko dana, definitivno će želeti da zna kakvo vreme očekuje 11. avgusta 2017. godine. Sudeći prema prognozama, prognoza vremena za taj dan je prilično ubedljiva i ohrabrujuća, a ljudi mogu očekivati lepo suncem okupano nebo koji će ih dočekati ujutru.

Prognoza vremena za 11. avgust 2017

Uvod

Kada smo u pitanju prognoze vremena, želimo da znamo šta se dešava na nebu kako bismo se pripremili za ono što nas čeka. Danas ćemo pogledati video koji je napravio RTS Sajt – zvanični kanal, gde nam daju prognozu za 11. avgust 2017. godine. U ovom članku, saznajte šta možete očekivati tog dana.

Duvaće košava, na jugu Banata povremeno sa udarima olujne jačine

Košava je jak vetar koji duva u Srbiji tokom zime i proleća, a naročito u Beogradu. Međutim, na jugu Banata, košava je učestala i tokom leta. Prema prognozi RTS Sajt-a, duvaće košava 11. avgusta, a na jugu Banata, ponekad će biti sa udarima olujne jačine.

Jutarnja temperatura od 15 do 22, u košavskom području do 27 stepeni

U Srbiji se tokom leta temperature često penju visoko, a RTS Sajt predviđa da će jutarnja temperatura biti od 15 do 22 stepena. U košavskom području očekuje se malo viša jutarnja temperatura do 27 stepeni.

Najviša dnevna temperatura od 36 do 41 stepen

Kada je reč o prognozi dnevne temperature za 11. avgust 2017, ne treba se iznenaditi ako vidite svoje termometre da pokazuju između 36 i 41 stepen. Toplotni talas koji se događa tokom letnjih meseci u Srbiji može biti vrlo ozbiljan i uticati na zdravlje ljudi.

Mogući su kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom uveče i u toku noći

Kao što smo ranije napomenuli, toplotni talasi mogu značajno uticati na vremenske uslove, a jedan od njih je pojava kratkotrajnih pljuskova. RTS Sajt predviđa da će na nekim mestima biti kratkotrajnih pljuskova s grmljavinom uveče i tokom noći.

Prava kopiranja videa i/ili audio snimaka

RTS zadržava prava kopiranja videa i/ili audio snimaka koje su postavljeni na njihovom zvaničnom kanalu. To znači da nema dozvole za podelu sa drugim kanalima.

Zaključak

Kao što smo videli iz prognoze vremena RTS Sajta za 11. avgust 2017, temperatura će biti vrlo visoka, sa potencijalnim pojavnjivanjem kratkotrajnih pljuskova s grmljavinom. Kao i uvek, najbolje je pripremiti se za sve vremenske uslove.

5 Često Postavljenih Pitanja

 1. Da li su ove prognoze tačne?
  Ove prognoze dolaze od veoma pouzdanih izvora i treba ih uzeti u obzir kada planirate svoje aktivnosti tokom dana.

 2. Da li postoji mogućnost da temperatura bude niža od navedene?
  Prognoze za vreme REF Sajta su prilično tačne, ali vremenski uslovi se mogu promeniti, što znači da se temperature mogu promeniti.

 3. Da li je košava jedini vetar koji duva u Srbiji?
  Ne, postoje i drugi vetrovi koji duvaju u Srbiji, ali košava je jedan od najjačih i najčešćih.

 4. Da li postoje neki posebni saveti za boravak na visokim temperaturama?
  Da, uvek nosite zaštitnu odeću i sprej za sunčanje, nosite šešir ili kapu, vodite računa o pravilnoj hidrataciji i ostavite teške aktivnosti za kasnije u danu kada nije toliko vruće.

 5. Koliko su pouzdane prognoze za vreme?
  Prognoze vremena nisu stopostotno pouzdane, ali koriste se najnovije tehnologije kako bi se predvideo vremenski uslovi sa minimalnom greškom.## Često Postavljenih Pitanja ##

 6. Da li su ove prognoze tačne?
  Ove prognoze dolaze od veoma pouzdanih izvora i treba ih uzeti u obzir kada planirate svoje aktivnosti tokom dana.

 7. Da li postoji mogućnost da temperatura bude niža od navedene?
  Prognoze za vreme RTS Sajta su prilično tačne, ali vremenski uslovi se mogu promeniti, što znači da se temperature mogu promeniti.

 8. Da li je košava jedini vetar koji duva u Srbiji?
  Ne, postoje i drugi vetrovi koji duvaju u Srbiji, ali košava je jedan od najjačih i najčešćih.

 9. Da li postoje neki posebni saveti za boravak na visokim temperaturama?
  Da, uvek nosite zaštitnu odeću i sprej za sunčanje, nosite šešir ili kapu, vodite računa o pravilnoj hidrataciji i ostavite teške aktivnosti za kasnije u danu kada nije toliko vruće.

 10. Koliko su pouzdane prognoze za vreme?
  Prognoze vremena nisu stopostotno pouzdane, ali koriste se najnovije tehnologije kako bi se predvideo vremenski uslovi sa minimalnom greškom.

Učenje od prognoza vremena može biti korisno ne samo za obične ljude, već i za radnike u poljoprivredi i drugim industrijama. RTS Sajt nam daje pouzdane izvore informacija o tome šta će se dešavati na nebu, što je korisno za mnoge. Kao i uvek, najbolje je biti spremno za sve vremenske uslove i pripremiti se za sve što može da se desi.

Оставите одговор