Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 10. novembar 2017

Da li želite biti spremini za vremenske uslove na današnji dan? Proverite prognozu vremena za 10. novembar 2017. Ostanite korak ispred kiše ili snega sa najnovijim informacijama o temperaturama i padavinama. Proverite svoju garderobu i planove za danas uz detaljnu prognozu vremena. Sačekajte da se učitaju poslednje informacije i budite sigurni da ćete biti pripremljeni za sve vremenske izazove. Vaša prognoza je samo nekoliko klikova od vas!

Prognoza vremena za 10. novembar 2017

U ovom članku pročitaćete prognozu vremena za petak, 10. novembar 2017, kao i neke savete za pripremu za taj dan. Ako ste zainteresovani da saznate kako će biti vreme, nastavite čitati.

Umereno oblačno i suvo

Tokom petka, očekuje se umereno oblačno vreme u Srbiji. Kratkotrajna magla može biti prisutna u pojedinim predelima, naročito ujutro. Međutim, dan će biti pretežno suv i vedar, tako da ne biste trebali da očekujete padavine. Još jedna dobra vest za sve one koji su alergični na ambroziju je da se ne očekuje visok nivo polena u vazduhu.

Temperatura

Jutarnja temperatura će biti niska, krećući se od 3 do 8 stepeni Celzijusa, pa obucite nešto toplije ako izlazite iz kuće rano ujutru. Međutim, tokom dana će temperatura biti prijatna, sa najvišom dnevnom temperaturom od 10 do 15 stepeni. Slab vetar promenljivog smera neće biti nikakav problem, ali svakako obucite nešto lakše za toplije popodnevne sate.

Pripreme za dan

Iako se ne očekuju nikakve ekstremne vremenske situacije, uvek je dobro biti pripremljen za svaku vrstu vremena. Ako planirate da provedete dosta vremena napolju, obucite se slojevito, tako da možete da se prilagođavate promenama temperature. Takođe, čuvajte se hladnih vetra, koji se mogu pojaviti s vremena na vreme.

Informišite se o prognozi

Uvek je pametno imati na umu kakvo je vreme napolju, pa ne zaboravite da se informišete o vremenskim uslovima pre nego što izađete iz kuće. Naša preporuka je da redovno pratite prognozu vremenskih uslova na RTS-u ili drugim pouzdanim izvorima informacija.

Česta pitanja o vremenskim uslovima

 1. Da li će biti padavina na dan 10. novembar?
  A: Ne, ne očekuju se nikakve padavine.

 2. Kakva će biti temperatura tog dana?
  A: Jutarnja temperatura će biti hladna, krećući se od 3 do 8 stepeni Celzijusa, a najviša dnevna temperatura će biti 10 do 15 stepeni.

 3. Da li će biti vetra?
  A: Da, ali slabog intenziteta.

 4. Da li se očekuje visok nivo polena u vazduhu?
  A: Ne, ne očekuje se visok nivo polena.

 5. Da li će biti magle?
  A: Moguće je kratkotrajna magla ujutro, ali ne bi trebalo da bude problem tokom dana.

Zaključak

Prognoza vremena za petak, 10. novembar 2017, je umereno oblačno i suvo, sa slabim i promenljivim vetrom. Iako se ne očekuju nikakve ekstremne vremenske situacije, uvek je pametno biti pripremljen, pa obucite se slojevito i čuvajte se uticaja hladnih vetrova. Ne zaboravite da se informišete o vremenskim uslovima pre nego što izađete, i pratite program na RTS-u ili drugim pouzdanim izvorima informacija.i

Nadamo se da će vam ova prognoza biti od pomoći za planiranje vašeg dana. Ako slučajno planirate neka važna dešavanja, uvek je najbolje pratiti prognozu vremena kako biste mogli adekvatno da se pripremite.

U svakom slučaju, uživajte u ovom prelepom danu i ne zaboravite da se pripremite za početak novog vikenda.Ako se zbog nekih obaveza ne možete zadržati u kući, a vreme je loše i vetrovito, uvek je dobra ideja upotrijebiti kišobran ili neki lagani vjetrovku kako ne biste prehladili.

Iako se često ne obraća dovoljno pažnje, prognoza vremena može biti od presudne važnosti, posebno ako želite da napravite planove za neke aktivnosti napolju. Uvek se preporučuje da se dobro pripremite za planirane aktivnosti i da se redovno informišete o vremenskim uslovima kako biste bili sigurni da ćete na pravi način iskoristiti svoje vreme.

Srećan boravak napolju i uživajte u prelepom danu!

Оставите одговор