Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 10. jul 2018 – Šta nam donosi vremenska situacija?

Dobrodošli na naš blog gdje vam donosimo najnovije vijesti o vremenskoj situaciji! Danas istražujemo prognozu vremena za 10. jul 2018. Želite li znati kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima, ostanite s nama i pročitajte najnovije informacije!

Prognoza vremena za 10. jul 2018 – Šta nam donosi vremenska situacija?

Introduction

Dragi čitaoci,
Danas ćemo se fokusirati na prognozu vremena za 10. jul 2018. Prema najnovijim informacijama, očekuju se promenljive oblačnosti i kiša, a postoji mogućnost pljuskova i grmljavine tokom dana. U nastavku ćemo vam detaljnije predstaviti šta nam donosi vremenska situacija.

Očekuje se promenljiva oblačnost i kiša

Prema najnovijim prognozama, za 10. jul 2018. očekuje se promenljiva oblačnost sa kišom. Padavine se najviše očekuju pre podne i sredinom dana. Ukoliko planirate da izađete iz kuće, preporučujemo vam da nosite kišobran i prikladnu obuću.

Mogući su pljuskovi i grmljavina tokom dana

Pored kiše, postoji mogućnost pojave pljuskova i grmljavine tokom dana. Takođe, umeren severozapadni vetar će duvati, pa se preporučuje da budete svesni potencijalnih nepogoda.

Temperature za 10. jul 2018

Jutarnja temperatura će biti između 12 i 16 stepeni Celzijusa, dok će najviša dnevna temperatura biti između 22 i 26 stepeni. Preporučuje se nošenje adekvatne odeće u skladu sa ovim vremenskim uslovima.

RTS ima autorska prava na ovaj video snimak

Obaveštenje za naše čitaoce – ovaj video snimak je autorsko delo Radio Televizije Srbije (RTS) i zabranjeno je kopiranje i objavljivanje na drugim kanalima.

Šta treba da uradite u slučaju nepogoda?

Ukoliko dođe do nepogoda, preporučujemo da ostanete u zatvorenom prostoru i pratite najnovije vremenske informacije. Takođe, dostupne su i aplikacije poput “MeteoAlarm” koja će vam poslati upozorenje ako se očekuje nepogoda.

FAQs

  1. Da li će uveče biti kiše?
  • Prema trenutnim prognozama, ne očekuju se padavine u večernjim satima.
  1. Kako se obući u skladu sa ovim vremenskim uslovima?
  • Preporučujemo da nosite prikladnu obuću, kišobran i adekvatnu odeću u skladu sa temperaturama.
  1. Da li će biti pljuskova i grmljavine?
  • Da, postoji mogućnost pojave pljuskova i grmljavine tokom dana.
  1. Šta da radim ako dođe do nepogoda?
  • Preporučujemo da ostanete u zatvorenom prostoru i pratite najnovije vremenske informacije.
  1. Gde mogu pronaći najnovije vremenske informacije?
  • Najnovije vremenske informacije možete pronaći na nacionalnim televizijskim i radijskim stanicama, kao i na raznim veb stranicama i aplikacijama.

Оставите одговор