Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 10. avgust do kraja dana

Danas je 10. avgust, pa je vreme da se osvrnemo na aktuelnu prognozu vremena do kraja dana. Ako vas zanima šta nas očekuje u narednim satima i da li će se vremenski uslovi promeniti u odnosu na prethodne dane, ostanite sa nama. U nastavku vam donosimo detaljnu analizu očekivanih meteoroloških prilika i savete kako da se pripremite za vremenske promene.

Prognoza vremena za 10. avgust do kraja dana

Introduction

Kakvo nas vreme očekuje danas, 10. avgusta? Da li će biti sunčano ili oblačno? Da li će padati kiša i kako će temperature uticati na nas? Svi ovi odgovori vas čekaju u ovom članku.

Pretežno oblačno

Prema najnovijoj vremenskoj prognozi, danas se očekuje pretežno oblačno vreme. Sunce neće praviti pauze kroz oblake, tako da je verovatno da će biti malo ili nimalo sunčanih intervala. Međutim, ako želite da napravite neke fotografije u sivijoj atmosferi, danas je pravi dan za to.

Mestimična kiša, pljuskovi i grmljavina

Ovakva prognoza obično znači i da će biti kiše. Tokom dana očekuje se mestimična kiša, pljuskovi i grmljavina. Postoji mogućnost da će ona biti intenzivnija u određenim područjima. Ako planirate duže boravke na otvorenom, obavezno ponesite kišobran sa sobom.

Temperature od 25 do 29 stepeni

Temperature danas neće biti previsoke, a neće biti ni preniske. Prema najnovijoj prognozi, očekuju se temperature od 25 do 29 stepeni. Dakle, danas vam neće biti previše vruće. Ali, ako vam je hladno, laganija jakna će biti dovoljna za održavanje topline.

U Beogradu temperatura oko 26 stepeni

Specifično u Beogradu, očekuje se temperatura od oko 26 stepeni. Beograd će dobiti svoj deo oblačnosti i kiše tokom dana, kao i druga područja Srbije. Međutim, temperature će biti prijatne za obilazak Beograda i uživanje u čarima grada.

Zabranjeno kopiranje audio i video snimaka

Ove podatke kao i prognozu je prenela Radio Televizija Srbije. Međutim, bitno je napomenuti da je zabranjeno kopiranje audio i video snimaka sa njihovih stranica, u skladu sa njihovim zakonskim zahtevima.

Nije dozvoljeno postavljanje na druge kanale

Isto tako, nije dozvoljeno postavljanje ovih video snimaka na druge kanale. Ove informacije se mogu pronaći samo na RTS-u.

FAQs

 1. Kako će se kretati temperature tokom dana?
  Prema vremenskoj prognozi, temperature će se kretati od 25 do 29 stepeni.

 2. Da li će biti kiše danas?
  Da, danas se očekuje mestimična kiša, pljuskovi i grmljavina.

 3. Koliko će biti oblačno?
  Prema vremenskoj prognozi, danas će biti pretežno oblačno vreme.

 4. Koja je prognoza za Beograd?
  U Beogradu se očekuje temperatura oko 26 stepeni, kao i kiša i oblačno vreme.

 5. Gde mogu pronaći prognozu vremena za naredne dane?
  Vremensku prognozu možete potražiti na raznim vremenskim aplikacijama i portalima, kao i na zvaničnim sajtovima nacionalnih meteoroloških službi.

Conclusion

Danas se očekuje pretežno oblačno vreme, sa mestimičnom kišom, pljuskovima i grmljavinom. Temperature će se kretati od 25 do 29 stepeni, sa temperaturom u Beogradu oko 26 stepeni. Obavezno ponesite kišobran i obučite se prikladno za ovakvo vreme.

Оставите одговор