Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 1. mart 2021.

Dobrodošli nazad na naš blog sa dnevnim prognozama vremena. Danas, u prvom danu marta, pružamo vam sveobuhvatni pregled vremena za današnji dan. Bez daljnjeg odlaganja, krenimo u analizu meteoroloških podataka kako bi vam pomogli planirati svoj dan na najbolji način.

Prognoza vremena za 1. mart 2021

Introduction ##

Danas, 1. mart 2021, očekuje se pretežno sunčano vreme tokom jutra u celoj Srbiji, dok će popodne biti više oblaka. Bez padavina i temperature će biti između 7 i 13 stepeni, a u Beogradu će dostići do 11 stepeni. Ova prognoza služe mnogima da planiraju svoje obaveze, kao i da se pripreme za vremenske promene, kao i šta obući za izlazak napolje.

Jutarnje vreme i temperature

Danas će jutro biti sveže, jer se očekuju temperature između 0 i 6 stepeni u zavisnosti od regiona u Srbiji. Pretežno sunčano vreme tokom jutra će biti idealno za šetnju i fizičku aktivnost na otvorenom. Preporučujemo slojevitu odeću, jer se temperatura može menjati tokom dana.

Popodnevne promene

Tokom posle podneva, očekuje se više oblaka, ali bez padavina. Temperature će se kretati između 7 i 13 stepeni, te će biti blago toplo za ovo doba godine.

Šta obući za izlazak?

S obzirom da se tokom dana očekuje različita temperatura, savetujemo slojevitu odeću koja se lako skida ili oblači po potrebi.

Evo nekoliko preporuka:

 • Zimska jakna ili jakna između sezone.
 • Debela majica ili džemper ispod jakne.
 • Farmerke ili druge pantalone između sezone, kako bi se ogradila od potencijalnog vetra.
 • Kapa i šal, posebno ujutro.
 • Topli džemper ili prsluk, jer ih možete lako svući kada se temperatura poveća.

Zaključak

Danas nas očekuje pretežno sunčano jutro i više oblaka tokom popodneva. Temperature će biti između 7 i 13 stepeni, a u Beogradu će nabaciti do 11 stepeni. Savetujemo slojevitu odeću kako biste se pripremili za promene u temperaturi tokom dana.

5 Često postavljenih pitanja (FAQs)

 1. Da li će biti padavina danas u Srbiji?
  Ne, danas se u celoj srbiji ne očekuju padavine.

 2. Kojom odećom treba da se obučem tokom jutra?
  Savetujemo slojevitu odeću koja se lako skida ili oblači po potrebi, posebno ujutro.

 3. Koliko će biti topla danas u Beogradu?
  Visina dnevne temperature u Beogradu biće do 11 stepeni, dok će u drugim delovima Srbiji temperatura dostići između 7-13 stepeni.

 4. Da li će biti vetra tokom dana?
  Prema meteorološkoj prognozi, ne očekuje se velika količina vetra.

 5. Koje su preporučene aktivnosti na otvorenom danas?
  S obzirom na svežije jutro i temperaturu tokom dana, preporučuju se šetnje i fizičke aktivnosti na otvorenom, uz slojevitu odeću kako biste se pripremili za promene tempereture vazduha.

Оставите одговор