Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 1. jun 2019.

Dobrodošli u najnoviju prognozu vremena za 1. jun 2019. U ovom blogu, saznajte kakvo vrijeme možete očekivati na ovaj dan, kako bi se mogli pripremiti za sve aktivnosti na otvorenom. Bez obzira da li planirate da odete na plažu, napravite piknik ili jednostavno uživate u šetnji, ova prognoza će vam pomoći da se pripremite za sve vremenske uslove. Čitajte dalje da biste saznali sve detalje!

Prognoza vremena za 1. jun 2019

Uvod

Dragi čitaoci, dobrodošli u današnju prognozu vremena za Srbiju! U ovom članku ćemo vas informisati o tome šta da očekujete za 1. jun 2019. godine. Kao što smo i najavili, obilnije padavine se očekuju na severu i zapadu Srbije, dok se malo sunca očekuje popodne. U nastavku članka pročitajte detaljne informacije o temperaturama i padavinama.

Temperatura

Jutarnja temperatura za 1. jun će biti između 10 i 14 stepeni. U toku dana, temperatura će biti u postepenom porastu, očekuje se da će najviša temperatura kretati između 19 i 23 stepena. Sutra će biti toplije za 3 do 4 stepena u odnosu na danas.

Padavine

Na severu i zapadu Srbije očekuju se obilnije padavine, dok će ostatak zemlje uglavnom biti suv. U nekim delovima Srbije moguće je da padne i grmljavinska kiša. Preporučujemo vam da ponesete kišobrane ili zaštitna odela, posebno ako planirate duže boravke napolju.

Video i/ili audio snimak

Pre nego što vas pozovemo da pročitate FAQ sekciju, imamo važne informacije vezane za video i/ili audio snimke koje će biti prikazivani uz ovaj članak – pod zaštitom su prava RTS i zabranjeno je kopiranje i deljenje.

FAQs

 1. Kako će biti vreme sutra?
  Očekuje se postepeni porast temperature, ali takođe i obilnije padavine na severu i zapadu Srbije.

 2. Koliko će biti visoka temperatura narednih dana?
  Narednih dana očekuje se da će temperatura biti u blagom porastu, ali će biti promenljiva i zavisiće od regiona.

 3. Gde se očekuju padavine?
  Obilnije padavine se očekuju na severu i zapadu Srbije.

 4. Da li će biti grmljavinske kiše?
  U nekim delovima Srbije moguće je da padne grmljavinska kiša.

 5. Da li bi trebalo da nosim kišobran?
  Preporučujemo vam da ponesete kišobran ili zaštitnu odeću, posebno ako ste planirali duže boravke napolju.

Оставите одговор