Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 1. decembar 2018. u obliku video zapisa.

Očekujete blede dane ili sunčanu vedrinu? Da li planirate da organizujete izlet ili da ostanete kod kuće? Spojite prijatno i korisno i budite u toku sa najnovijom prognozom vremena za 1. decembar 2018. u obliku našeg video zapisa. Bez obzira da li pripremate plan za vikend ili planirate da obavite važne obaveze, naša prognoza vam može pomoći da planirate svoje aktivnosti na vreme. Pridružite nam se i saznajte kakvo nas vreme očekuje u ovom periodu.

Prognoza vremena za 1. decembar 2018. u obliku video zapisa

Uvod

Svi smo navikli da na televiziji gledamo prognozu vremena, ali da li ste ikada gledali prognozu u obliku video zapisa? U nastavku pročitajte šta nas očekuje početkom decembra.

Detaljni podaci

 • Vremenska prognoza za 1. decembar 2018. godine pokazuje da će jutarnja temperatura biti vrlo niska, od -12 do -5 stepeni. U toku dana, temperatura će se kretati od 0 do 3 stepena Celzijusa.

 • U Timočkoj krajini očekuje se nešto hladnije vreme sa najnižom temperaturom od oko -5 stepeni.

 • Uzmite u obzir da se vremenski uslovi mogu promeniti tokom dana, pa je poželjno da pratite prognozu vremena pre putovanja ili obavljanja drugih aktivnosti.

Ograničenje Autorskih Prava za Korišćenje Sadržaja

 • Važno je napomenuti da su autorska prava na video programima u vlasništvu RTS-a. Kopiranje video i/ili audio snimaka je strogo zabranjeno, a postavljanje sadržaja na druge kanale takođe nije dozvoljeno.

 • Svi video programi zaštićeni su od piraterije i nelegalnog korišćenja. To znači da svaka neovlašćena upotreba može biti kažnjena i predstavlja kršenje autorskih prava.

 • Ukoliko imate nameru da koristite video sadržaj u svoje svrhe, obavezno se obratite RTS-u kako biste dobili dozvolu za korišćenje ovog sadržaja.

FAQ (najčešće postavljana pitanja)

 1. Da li mogu da preuzmem video snimak vremenske prognoze sa interneta i koristim ga u svrhe koje nisu zvanične ili autorski zaštićene?
 • Ne, sve video snimke su vlasništvo RTS-a i mogu se koristiti samo uz prethodnu dozvolu.
 1. Kako mogu da dobijem dozvolu za korišćenje video snimaka vremenske prognoze?
 • Najbolje bi bilo da kontaktirate RTS, koji će vam pružiti detaljne informacije o tome kako dobiti dozvolu.
 1. Koliko je teško dobiti dozvolu za korišćenje video snimaka vremenske prognoze?
 • To zavisi od vrste korišćenja i svrhe za koju želite da koristite video materijal. Najbolje bi bilo da kontaktirate RTS i dobijete sve relevantne informacije.
 1. Postoji li način da se izbegne kažnjavanje za neovlašćeno korišćenje video snimaka?
 • Ne postoji. Sama činjenica da ste preuzeli video snimak ili ga objavili na svom kanalu bez dozvole, predstavlja kršenje autorskih prava i može vas koštati.
 1. Da li je korišćenje video snimaka vremenske prognoze za lične svrhe dozvoljeno?
 • Ne, svi video snimci su vlasništvo RTS-a i mogu se koristiti samo uz prethodnu dozvolu.

Zaključak

Prognoza vremena za 1. decembar 2018. godine najavljuje vrlo niske temperature, a video zapise o prognozi vremena ne treba koristiti bez prethodne dozvole RTS-a. Zato, budite odgovorni i ne zanemarujte autorska prava koji štite kreativnost i stručnost autora programa.

Оставите одговор