Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena od 1. marta 2019. do kraja dana

Vremenska prognoza uvek se pojavljuje kao značajan faktor koji utiče na nas i određuje naša aktivnosti. Ako ste jedan od onih koji prate promene vremena i želite da znate šta se dešava u narednim danima, došli ste na pravo mesto. U ovom blogu, saznajte sve detalje o prognozi vremena od 1. marta 2019. godine do kraja dana. Ostanite korak ispred promena vremena i planirajte svoje aktivnosti na vreme.

Prognoza vremena od 1. marta 2019. do kraja dana

Introduction

Vremenske prognoze su važan alat za mnoge ljude u svakodnevnom životu. Pogotovo kada je u pitanju planiranje aktivnosti na otvorenom, putovanja ili poslovnih sastanaka. Stoga je važno imati pouzdan izvor informacija o vremenskim uslovima u narednom periodu.

Kakvo nas vrijeme očekuje od 1. marta 2019. godine do kraja dana?

Prema najnovijim vremenskim prognozama, očekuje nas varljivo proljeće sa promjenjivim vremenskim uslovima i čestim padavinama. U nastavku donosimo detaljniju prognozu po danima.

 1. Mart
  U petak, 1. marta, očekuje nas oblačno vrijeme sa povremenim kišama u većini krajeva Srbije. Najsunčanije će biti na jugu zemlje. Najviša temperatura će se kretati od 8 do 12 stepeni Celzijusa. Preporučujemo nošenje kišobrana ukoliko planirate boravak van kuće.

 2. Mart
  Za vikend se očekuje djelimično razvedravanje sa sunčanim intervalima, ali i dalje sa niskim oblacima koji će se zadržavati u područjima uz rijeke. Mogući su kraći pljuskovi u zapadnoj i jugozapadnoj Srbiji. Temperature će biti nešto više u odnosu na petak, sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 12 do 16 stepeni Celzijusa.

 3. Mart – 7. Mart
  Slijedi period stabilnijeg vremena sa sunčanim intervalima i višom temperaturom u odnosu na prethodne dane. Početkom sedmice temperatura će porasti do 20 stepeni Celzijusa. Međutim, vrijeme će i dalje biti promjenjivo sa mogućim kišama.

 4. Mart – 10. Mart
  Prema prognozama, drugi vikend u martu će donijeti nestabilnije vrijeme, sa oblacima i kišom u svim krajevima zemlje. Maksimalna temperatura će se kretati od 10 do 15 stepeni Celzijusa.

 5. Mart – 15. Mart
  U drugoj polovini prve sedmice očekuje se povratak sunčanih intervala i više temperature u većem dijelu zemlje. Međutim, već krajem ovog perioda očekuje se ponovo padavine sa mogućim pljuskovima.

Zabrana kopiranja videa

Ovaj video ima autorska prava i zabranjeno je kopiranje. Video je objavljen na kanalu RTS, a zabranjeno je postavljanje ovog videa na druge kanale. Moguće je gledati ovaj video na YouTube-u, gdje je dostupan za gledanje svima. Autor ovog videa nije naveden u opisu. Video sadrži audio i video snimak. Upozorenje za kršenje autorskih prava je navedeno u opisu.

FAQs

 1. Kako se očekuje vrijeme u narednim danima?
  Od 1. marta do kraja mjeseca očekujemo nestabilne vremenske uslove sa promjenama iz dana u dan. Kiša će se često pojavljivati, ali će biti i sunčanih intervala sa višom temperaturom.
 2. Gdje mogu gledati video o kojem se priča u članku?
  Video je objavljen na kanalu RTS, ali je moguće gledati ga i na YouTube-u gdje je dostupan za sve.
 3. Kako se štite autorska prava vezano za video u članku?
  Zabranjeno je kopiranje i postavljanje videa na druge kanale bez odobrenja autora. Upozorenje za kršenje autorskih prava je navedeno u opisu na YouTube-u.
 4. Što ako planiram aktivnosti na otvorenom u vrijeme kiše?
  Preporučujemo da nosite kišobran ili drugu zaštitu od kiše ukoliko planirate boravak van kuće u vrijeme kada se očekuju kiše.
 5. Kako se očekuje vrijeme u drugoj polovini marta?
  Očekuje se povratak sunčanih intervala i viših temperatura, ali i dalje sa mogućim padavinama u vidu kiše.

Оставите одговор