Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena do kraja dana za 3. maj 2017.

Danas smo svi zainteresovani da saznamo kakvo nas vreme očekuje do kraja dana. Zato smo se posvetili detaljnoj analizi prognoze vremena za 3. maj 2017. Želimo da sa vama podelimo najpreciznije informacije koje smo prikupili kako biste se što bolje pripremili za danas. Sledite nas i saznajte kakve vremenske prilike možete očekivati u narednim satima.

Prognoza vremena do kraja dana za 3. maj 2017

Danas je 3. maj 2017. godine i spremni smo da vam predstavimo preciznu prognozu vremena do kraja dana. Kao što znate, vremenska prognoza je važna za planiranje dnevnih aktivnosti i utiče na naše raspoloženje i zdravlje. Zato smo se potrudili da napravimo što precizniju prognozu za danas.

Trenutne meteorološke prilike

Pre nego što se posvetimo prognozi vremena za danas, hajde da se osvrnemo na trenutne meteorološke prilike. Trenutno stanje na nebu u Beogradu je pretežno oblačno sa temperaturom od oko 15 stepeni Celzijusa. Vetar duva brzinom od 5 do 10 kilometara na sat. Prema informacijama koje smo dobili od meteorološke službe, ovo stanje će se zadržati i tokom današnjeg dana.

Prognoza vremena do kraja dana

U nastavku ćemo vam predstaviti detaljnu prognozu vremena do kraja dana:

 • Od 12 do 15 časova: Pretežno oblačno sa sunčanim intervalima. Temperatura će se kretati oko 18 stepeni Celzijusa. Severozapadni vetar će duvati brzinom od 5 do 10 kilometara na sat.
 • Od 15 do 18 časova: Pretežno oblačno sa mogućim kratkotrajnim pljuskovima. Temperatura će se kretati oko 19 stepeni Celzijusa. Vetar će duvati brzinom od 5 do 10 kilometara na sat.
 • Od 18 do 21 časova: Delimično oblačno sa sunčanim intervalima. Temperatura će se kretati oko 16 stepeni Celzijusa. Vetar će duvati brzinom od 5 do 10 kilometara na sat.
 • Od 21 čas do ponoći: Pretežno oblačno, bez očekivanih padavina. Temperatura će se kretati oko 14 stepeni Celzijusa. Vetar će duvati brzinom od 5 do 10 kilometara na sat.

Prema prognozi, temperatura će danas biti malo niža u odnosu na prethodne dane. Očekivani pad temperature može se osetiti, pa se predlaže nošenje nešto toplije odeće. Takođe, mogućnost kratkotrajnih pljuskova postoji u periodu od 15 do 18 časova, tako da ukoliko planirate aktivnosti na otvorenom u tom periodu, poneli kišobran.

Zaključak

U ovom tekstu smo vam predstavili preciznu prognozu vremena za danas, 3. maj 2017. godine. Nadamo se da će vam ta informacija biti od koristi u planiranju dnevnih aktivnosti i da ćete uživati u danu bez obzira na vremenske uslove.

FAQS (često postavljena pitanja)

 1. Da li će biti padavina tokom današnjeg dana?
 • Mogućnost kratkotrajnih pljuskova postoji u periodu od 15 do 18 časova, a u ostalim periodima dana su očekivane suvo vreme.
 1. Koja je očekivana temperatura tokom današnjeg dana?
 • Temperatura će se kretati od 14 do 19 stepeni Celzijusa.
 1. Da li će biti promena u vetru tokom današnjeg dana?
 • Vetar će duvati brzinom od 5 do 10 kilometra na čas tokom celog dana.
 1. Da li se očekuju neke veće promene vremena u narednih nekoliko dana?
 • Prema trenutnoj prognozi, narednih nekoliko dana će biti pretežno oblačno sa mogućim kratkotrajnim pljuskovima, a temperature će se kretati oko 20 stepeni Celzijusa.
 1. Da li je prognoza vremena zaista precizna?
 • Iako postoje faktori koji mogu uticati na promene u vremenskoj prognozi, trudimo se da napravimo što precizniju prognozu koristeći pouzdane izvore i alate za prognoziranje vremena.

Оставите одговор