Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena do kraja dana za 22. april 2017.

Danas se zajedno sa vama pripremamo da vas informišemo o vremenskim uslovima koji nas očekuju do kraja dana. Naša prognoza za 22. april 2017. godine pokazuje da nas očekuje promjenjivo vrijeme sa sunčanim intervalima. Pridružite nam se i saznajte detalje o vremenskoj situaciji u vašem gradu.

Prognoza vremena do kraja dana za 22. april 2017

U ovom članku, predstavićemo vam kratku, ali preciznu prognozu vremena za 22. april 2017. godine. Upozoravamo da se vremenske prilike mogu razlikovati u različitim delovima zemlje, pa savetujemo da proverite lokalne vremenske uslove pre nego što se uputite u bilo koju aktivnost.

Suvo i malo toplije jutro

Ujutro će biti uglavnom suvo, sa malo više sunca nego prethodnih dana. Minimalna temperatura će biti od 3 do 8 stepeni, u zavisnosti od regiona u kome se nalazite.

Blagi porast temperature tokom dana

Tokom dana, očekuje se blagi porast temperature u odnosu na prethodne dane. Najviša dnevna temperatura biće od 10 do 15 stepeni. Ovo će biti savršeno vreme da se uživa u prolećnom suncu i da se obave poslednje pripreme za prolećne aktivnosti u dvorištu.

Naoblačenje i manji pad temperature uveče

Uveče će se pojaviti naoblaka, a temperatura će pasti za nekoliko stepeni u odnosu na prethodne sate. Savetujemo da ponesete nešto topliju odeću ako planirate da izlazite kasno uveče.

Kišovit kraj vikenda

Za vikend se očekuje promena vremena. U subotu će se pojaviti oblačno vreme sa kišom, dok će u nedelju oblačnost biti prisutna tokom celog dana i povremeno će padati kiša. Savetujemo da se pripremite za kišovito vreme i da prilagodite svoje planove.

Pretežno sunčano od ponedeljka

Počevši od ponedeljka, očekuje se pretežno sunčano vreme, bez oblačnosti i kiše. Osetno će biti toplije nego prethodnih dana, sa maksimalnom temperaturom do 20 stepeni.

Zaključak

Ukratko, vreme će biti suvo i malo toplije ujutro, sa blagim porastom temperature tokom dana. Uveče se očekuje naoblačenje i manji pad temperature, dok će vikend biti kišovit. Od ponedeljka se očekuje pretežno sunčano vreme i znatno toplije temperature.

FAQ

 1. Koji je datum i godina prognoze vremena u ovom članku?
  -Prognoza se odnosi na 22. april 2017. godine.

 2. Da li se u različitim regijama mogu razlikovati prognoze vremena?
  -Da, vremenske prilike se mogu razlikovati u različitim delovima zemlje.

 3. Kolika će biti minimalna temperatura ujutro?
  -Minimalna temperatura će biti od 3 do 8 stepeni, u zavisnosti od regiona u kome se nalazite.

 4. Šta se očekuje za vikend?
  -Za vikend se očekuje oblačno vreme sa kišom.

 5. Kako bi trebalo da se pripremim za kišovito vreme vikendom?
  -Savetujemo da se pripremite za kišovito vreme tako što ćete ponesete kišobran ili kabanicu i prilagodite svoje planove.

Оставите одговор