Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena do kraja dana za 20. januar 2020.

Dobrodošli nazad na našoj veb stranici za prognoze vremena! Danas ćemo se fokusirati na prognozu vremena za 20. januar 2020. Ako se pitate kakvo vreme možemo očekivati do kraja dana, pročitajte dalje kako biste saznali sve detalje o temperaturi, padavinama i vremenskim uslovima. Bez daljeg odlaganja, započnimo!

Prognoza vremena do kraja dana za 20. januar 2020

Introduction

Bez obzira da li planirate da izađete napolju ili da ostanete kod kuće, važno je da znate kakvo nas vreme očekuje. Danas se oslonimo na meteorologe da nam daju najtačnije informacije o vremenu, kako bismo se mogli pripremiti. RTV Studio B je sarađivao sa stručnjacima i prikupio najnovije informacije o vremenskim uslovima za 20. januar 2020. godine. Proverite šta vas čeka u nastavku.

Prognoza vremena

 • Pre podne: Prognozira se oblačno sa sunčanim intervalima, bez padavina. Temperatura će biti oko 4°C.

 • Posle podne: Očekuje se povećanje oblačnosti, uz mogućnost kratkotrajne kiše, dok će temperatura biti oko 8°C.

 • Uveče: Očekujte pad temperature, uz mogućnost kratkotrajne kiše i uglavnom oblačno nebo.

 • Noću: Očekuje se da će biti pretežno oblačno, ali bez padavina. Temperatura će biti oko 3°C.

Šta da očekujemo?

Prema prognozi, u većini delova grada će biti oblačno. Međutim, postoji i šansa da vidimo sunce na nekoliko intervala. Temperatura će biti u skladu sa ovim vremenskim uslovima. Zbog toga bi bilo pametno da se obučete toplo i slojevito, kako biste se osećali ugodno tokom celog dana.

Ograničenja autorskih prava

Budući da se ovaj video snimak emituje na RTV Studio B-u, važno je spomenuti ograničenja autorskih prava. Video sadržaj nažalost ne sme biti objavljen na drugim kanalima i ne sme se koristiti bez dozvole autora. Autorska prava su zaštićena zakonom i potrebna je saglasnost autora za njihovu upotrebu.

RTV Studio B ima ekskluzivna prava na video i audio snimke, a autorska prava čuva RTS. Zabranjeno je kopiranje ili distribucija medijskog sadržaja bez odobrenja vlasnika autorskih prava.

Često postavljana pitanja (FAQs)

 1. Da li je ova prognoza vremena tačna?

  • Prognoza je zasnovana na novim informacijama i stručnoj analizi, ali uvek postoji mogućnost da se vremenske prilike promene.
 2. Da li će biti kiše?

  • U posle podnevnim satima postoji mala mogućnost kratkotrajne kiše, ali uveče će biti uglavnom oblačno sa padom temperature.
 3. Gde je najbolje proveriti vremensku prognozu?

  • Najbolje je proveriti vremensku prognozu na službenim meteorološkim stranicama, ali i na proverenim medijskim platformama poput RTV Studio B-a.
 4. Mogu li koristiti video snimak na svom kanalu?

  • Zabranjeno je kopiranje i distribucija video snimka bez dozvole autora i RTS-a.
 5. Ko čuva autorska prava na video snimke?

  • Autorska prava na video snimke čuva RTS, dok RTV Studio B ima ekskluzivna prava na emitovanje.

Оставите одговор