Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena do kraja dana – 31. januar 2017.

Ako ste se našli ovde, verovatno želite da saznate kakvo će biti vreme do kraja dana, i to je potpuno razumljivo. Danas je 31. januar 2017, a prognoza vremena može vam pomoći da se pripremite za ono što sledeće dolazi. Nastavite čitati da biste videli šta možete očekivati i kako se pripremiti za danas.

Prognoza vremena do kraja dana – 31. januar 2017: RTS video pregled

Uvod

Danas je na programu RTS Sajta objavljena video prognoza vremena do kraja dana, sažetak vremenskih prilika koje nas očekuju. Video je objavljen na zvaničnom kanalu RTS Sajt, a mi smo ga detaljno pregledali i donosimo vam sve informacije u ovom tekstu.

Šta video sadrži?

Video traje nešto više od dva minuta i u njemu se nalazi pregled vremenskih prilika za danas 31. januar 2017. godine. Predstavljeni su podaci o temperaturi, količini padavina, duvanju vetra kao i opšti pregled vremenskih prilika u Srbiji.

Evo sažetka vremenske prognoze za danas:

 • Pretežno sunčano u većem delu zemlje.
 • Uveče i tokom noći na severu i zapadu zemlje kiša koja će se ponegde lediti na tlu.
 • Duvaće košava.
 • Na jugu Banata i u Pomoravlju mogućnosti za udare olujnog vetra.
 • Očekivana temperatura će se kretati od -1 do 5 stepeni.

Kako je RTS Sajt prikazao video?

Video je predstavljen u HD rezoluciji, što znači da je kvalitet video materijala izuzetan. RTS je uradio odličan posao kada je reč o vizualnom prikazu prognoze vremena. Na početku se nalazi informacija o datumu i mestu za koje se prognoza daje. U toku video materijala, prikazuje se mapa Srbije sa oblacima, koji se kreću na osnovu prognoze vremena. Na taj način, gledaocima se daje potpuna slika o tome kako će se vreme menjati tokom dana i večeri.

Da li su autorska prava zaštićena?

Da, RTS ima autorska prava na sve audio i video snimke koje objavljuje. Stoga, brza upotreba materijala ili kopiranje i postavljanje na druge kanale bez dozvole RTS, može imati pravne posledice.

FAQ

 1. Da li je video objavljen na društvenim mrežama?
  Ovaj video je objavljen samo na zvaničnom kanalu RTS Sajt.

 2. Da li su prognoze vremena pouzdane?
  Prognoze vremena su najčešće pouzdane u kratkom roku, a za duže periode, udaljenije prognoze, mogućnost greške je veća.

 3. Kako se nadograditi na tačniju prognozu?
  Najbolji način je pratiti prognozu vremena na dan bazi, koristiti više servisa za prognozu vremna i upoređivati ih.

 4. Da li je besplatan pristup prognozama vremena?
  Programi prognoze vremena su besplatni, ali se neke napredne opcije mogu zaključiti uz plaćanje.

 5. Kako se pripremiti za pogoršanje vremena?
  Potrebno je pratiti upozorenja o vremenskim neprilikama, i spremiti se neophodnom opremom za nepogode kao što su jakne i šuškavci, gumene čizme, kišobrani i slično.

Zaključak

RTS Sajt video pregled vremena do kraja dana, 31. januar 2017. godine, dao je jasnu sliku o tome kakve nas vremenske prilike čekaju tokom dana i noći. Video je predstavljen na zvaničnom kanalu RTS Sajta, u HD rezoluciji i urađen je visokog vizuelnog kvaliteta. RTS ima autorska prava na sve svoje audio i video snimke, pa je zabranjeno kopiranje i reprodukcija na drugim kanalima bez odobrenja RTS.

Оставите одговор