Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena do kraja dana – 21. februar 2020.

Dobro došli na moj novi blog post posvećen prognozi vremena za danas, 21. februar 2020. Kao strastveni proučavalac i pratilac vremenskih prilika, želim da vam u ovom tekstu prenesem sve detalje u vezi sa vremenskim uslovima za preostali deo dana. Bez suvišnih reči i nepotrebnog zapletanja, fokusiraćemo se na jasne i precizne informacije koje će vam pomoći da planirate svoje obaveze bez ikakvih problema. Zato, nastavite sa čitanjem i saznajte šta vas očekuje na nebu danas.

Prognoza vremena do kraja dana – 21. februar 2020.

Introduction

Danas nas očekuje pretežno sunčan dan, ali naoblačenje s kišom nas očekuje popodne. Pogledajte detaljnu prognozu za danas i informacije o vremenskim uslovima sa sajta RTS-a.

Detaljna vremenska prognoza

Dan će započeti sa pretežno sunčanim vremenom i temperaturama od 8 do 13 stepeni. Međutim, naoblačenje sa slabom kišom se očekuje popodne. Isto tako, postoji mogućnost slabe kiše i tokom večeri.

Evo detaljnije prognoze po satima:

 • 09:00 – pretežno sunčano, temperatura oko 8 stepeni.
 • 12:00 – pretežno sunčano, temperatura oko 11 stepeni.
 • 15:00 – oblačno, temperatura oko 12 stepeni, postoji mogućnost slabe kiše.
 • 18:00 – oblačno, temperatura oko 10 stepeni, moguća slaba kiša.
 • 21:00 – oblačno, temperatura oko 9 stepeni, moguća slaba kiša.

Više informacija o vremenskoj prognozi na sajtu RTS-a

Ako želite da saznate više o vremenskim uslovima danas, posetite sajt RTS-a. Tamo možete naći detaljnu prognozu za vašu lokaciju, kao i informacije o očekivanim vremenskim uslovima u narednih nekoliko dana.

Video je vlasništvo RTS-a

Napominjemo da video materijal koji se nalazi na sajtu RTS-a podleže autorskim pravima. Video koji pronađete tamo ne smete kopirati ili deliti bez izričite dozvole. Molimo vas da poštujete ova pravila i ne kršite autorska prava.

Ograničenje dužine videa

Napominjemo takođe da postoje ograničenja u vezi sa dužinom video materijala koji se objavljuje. Ograničenje može zavisiti od vrste materijala, tako da vas molimo da proverite uslove pre nego što objavite video na drugom kanalu.

Prenos isključivo na RTS-ovoj mreži

Konačno, napominjemo da video materijal RTS-a može biti prenošen isključivo na mreži RTS-a. To znači da ne možete objaviti video na drugom kanalu ili ga prikazati na drugoj TV stanici ili u drugom mediju bez izričite dozvole.

Conclusion

Danas nas očekuje pretežno sunčano vreme s kišom koja se očekuje popodne i tokom večeri. Molimo vas da posetite sajt RTS-a za više informacija o vremenskim uslovima i da poštujete autorska prava video materijala.

FAQs

 1. Koje su temperature danas?
 • Temperature danas su između 8 i 13 stepeni.
 1. Kako će se vreme menjati tokom dana?
 • Dan će početi pretežno sunčano, ali onda će biti oblačno s kišom koja se očekuje popodne i večeri.
 1. Gde mogu pronaći detaljnu vremensku prognozu?
 • Možete posetiti sajt RTS-a da biste pronašli detaljnu prognozu za vašu lokaciju.
 1. Mogu li da kopiram ili delim video koji se nalazi na sajtu RTS-a?
 • Ne, video koji se nalazi na sajtu RTS-a podleže autorskim pravima, a kopiranje ili deljenje bez izričite dozvole je zabranjeno.
 1. Da li mogu prikazati video na drugoj TV stanici ili u drugom mediju?
 • Ne, video materijal RTS-a može biti prenošen isključivo na mreži RTS-a, a svi drugi oblici prikazivanja bez izričite dozvole su zabranjeni.

Оставите одговор