Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena do kraja dana – 19. februar 2017.

U poslednjih nekoliko dana, meteorološki uslovi su bili veoma promenljivi. Međutim, vremenski stručnjaci predviđaju da će se situacija stabilizovati do kraja današnjeg dana, 19. februara 2017. Očekuje se da će maksimalna dnevna temperatura biti oko 10 stepeni Celzijusa, dok će minimalna biti oko 3 stepena. Na nekim područjima moguće je očekivati slabe padavine i maglu. Nadamo se da će ova prognoza biti od koristi onima koji planiraju aktivnosti na otvorenom danas.

Prognoza vremena do kraja dana – 19. februar 2017: Kako se pripremiti za danas?

Uvod

U danima kada je vreme promenjivo, važno je biti obavešten o vremenskoj prognozi kako bi se znalo kakvu odeću nositi i kako se pripremiti za dan. RTS Sajt – Zvanični kanal objavio je video sa prognozom vremena za današnji dan, 19. februar 2017. Sajt je dobio mnogo pozitivnih kritika za svoje izveštavanje o vremenskim prilikama u Srbiji. U ovom članku, ćemo oceniti kvalitet ovog videa i dati vam savete kako da se pripremite za ovaj dan.

Kvalitet videa

RTS Sajt – Zvanični kanal objavio je video u trajanju od 1 minut i 42 sekunde. Video je jasno prikazao vremenske uslove koji se očekuju tokom celog dana. Sadrži sve ključne informacije koje su potrebne, uključujući očekivanu temperaturu, padavine i dužinu trajanja padavina. Prikazana je i mapa koja ilustruje lokacije na kojima se očekuju padavine.

Kako se pripremiti za danas?

Prema prognozi vremena, u Srbiji će danas biti oblačno i hladno, sa mestimičnim snegom. Na severu zemlje će uglavnom biti suvo. Padavine će biti slabog intenziteta i postepeno će prestajati. Najviša dnevna temperatura biće između 1 i 4 stepena. Prema video snimku RTS Sajt – Zvaničnog kanala, sneg će zahvatiti najveći deo zemlje tokom dana i padavine će se postepeno smanjivati.

Evo nekoliko saveta kako da se pripremite za vremenske uslove koji se očekuju danas:

 • Ogrnite se toplim i slojevitim odevnim predmetima, poput džempera, jakni i kabastih čarapa.
 • Nosite kapu, šal i rukavice kako biste sačuvali toplotu.
 • Koristite antiklizni materijal za obuću kako biste izbegli klizanje po snegu.
 • Ako morate da putujete, proverite stanje na putevima i informišite se o eventualnim zastojima ili promenama u saobraćaju.

FAQ

 1. Ko je napravio video sa prognozom vremena koji se nalazi na RTS Sajt – Zvaničnom kanalu?
 • Video i/ili audio snimci su vlasništvo RTS-a.
 1. Mogu li da kopiram i podelim video sa prognozom vremena na drugom kanalu?
 • Kopiranje i deljenje snimaka na drugim kanalima je zabranjeno.
 1. Da li postoji dodatna informacija o vremenskim prilikama?
 • Nema dodatnih informacija o vremenskim prilikama osim onih koje su prikazane u videu.
 1. Da li se očekuju padavine tokom celog dana?
 • Prema prognozi vremena, očekuju se padavine koje će postepeno prestajati.
 1. Da li ima napomene na kraju videa?
 • Kraj videa sadrži dodatnu napomenu o posedovanju autorskih prava.

Zaključak

RTS Sajt – Zvanični kanal objavio je video sa prognozom vremena za 19. februar 2017. godine koji jasno prikazuje očekivane vremenske uslove tokom celog dana. Video je kvalitetno produciran i sadrži sve neophodne informacije. U ovom članku smo vam pružili savete kako da se pripremite za vremenske uslove koji se očekuju danas, uz dodatne informacije u FAQ segmentu. Budite spremni za dan i uživajte u njemu!

Оставите одговор