Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena do kraja dana: 16. avgust 2018.

Ako ste se probudili sa željom da znate kakvo će biti vreme danas, onda ste na pravom mestu! Naša prognoza vremena za danas, 16. avgust 2018, će vam pomoći da se pripremite za sve što sledi. Iskoristite naše tačne informacije da napravite planove za dan, bez obzira da li se radi o dnevnoj rutini ili nekom putovanju. Saznajte šta vas čeka na putu do posla, u školi ili tokom odmora, pre nego što krenete. U nastavku pročitajte našu detaljnu prognozu vremena da biste bili spremni za sve nadolazeće izazove.

Prognoza vremena do kraja dana: 16. avgust 2018.

Da li ste se ikada zapitali šta sutra nosi? Hoćete li moći da isplanirate svoje aktivnosti i da se pripremite za ono što dolazi? Upravo u tome će Vam pomoći prognoza vremena.

RTS Sajt – Zvanični kanal je pripremio vrlo preciznu prognozu vremena za 16. avgust 2018. godine, koja će Vam omogućiti da se pripremite za ono što Vas čeka.

Evo šta možete očekivati u pogledu vremenskih uslova u Srbiji, prema izveštaju RTS-a.

Južna i jugoistočna Srbija

 • Ujutru oblačno, ponegde sa slabom kišom
 • Tokom dana promenljivo oblačno i suvo
 • Maksimalna temperatura do 28°C

Beograd i centralna Srbija

 • Ujutru oblačno, ponegde sa slabom kišom
 • Tokom dana promenljivo oblačno i suvo
 • Maksimalna temperatura do 28°C

Vojvodina

 • Ujutru oblačno, ponegde sa slabom kišom
 • Tokom dana promenljivo oblačno i suvo
 • Maksimalna temperatura do 29°C

Kao što možete videti, prognoza vremena za 16. avgust 2018. predviđa promenljivo oblačno vreme, sa mogućom slabom kišom ujutru. Temperature će se kretati između 28°C i 29°C, a tokom dana očekuje se pretežno suvo vreme.

Često postavljena pitanja (FAQ)

 1. Da li je prognoza vremena 100% precizna?

Na žalost, vremenski uslovi su sasvim nepredvidivi, stoga prognoza vremena nije u potpunosti precizna. Međutim, stručnjaci vrše analize i izveštaje na osnovu kojih se prognozira vreme sa visokom tačnošću.

 1. Kako se vrše analize za prognozu vremena?

Analize se vrše na osnovu raznih faktora, poput nadmorske visine određene lokacije, pravca vetra i oblaka, nivoa vlage u vazduhu, temperature i drugih faktora.

 1. Da li se prognoza vremena menja tokom dana?

Da, prognoza vremena se može menjati tokom dana zbog promene vremenskih uslova, što znači da treba pratiti internet portale koji daju ažurirane informacije.

 1. Kako se može koristiti prognoza vremena da bi se omogućilo planiranje aktivnosti?

Prognoza vremena omogućava da se unapred planiraju aktivnosti poput sportskih dešavanja, piknika, izleta i drugih aktivnosti koje zavise od vremena. Takođe, možete se pripremiti za loše vremenske uslove unapred.

 1. Kako mogu da se informišem o prognozi vremena na RTS Sajt – Zvanični kanal?

Prognozu vremena i druge korisne informacije možete videti na RTS Sajt, na zvaničnom kanalu koji je dostupan na različitim uređajima. Takođe, možete instalirati aplikaciju koja će vam omogućiti da pristupite prognozi vremena sa vama omiljenih lokacija.

Оставите одговор