Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena do kraja dana – 12. mart 2018.

Da li želite biti u toku sa najnovijim prognozama vremena? Onda ste na pravom mestu! U ovom članku pronaći ćete sve informacije koje vam trebaju za planiranje aktivnosti do kraja dana. Sa detaljnom prognozom, savetima i upozorenjima, nećete biti iznenađeni naglim promenama vremena. Samo nastavite sa čitanjem i budite spremni za sve što ovaj dan donosi.

Prognoza vremena do kraja dana – 12. mart 2018

Ovaj članak će vam pružiti detaljnu i preciznu prognozu vremena za danas, 12. mart, u Srbiji. Bez obzira na to da li ste planirali da provedete dan u zatvorenom ili se uputite u obližnji park, ovo će vam pomoći da se pripremite za vremenske uslove koji će vladati tokom dana.

Uvod

Danas će biti promenljivo oblačno. Uglavnom veći deo Srbije će biti suv, ali povremeno može pasti malo kiše. Očekuje se da će temperatura iznositi između 7 i 12 stepeni Celzijusa u većini delova zemlje.

Evo detaljnijeg izveštaja o vremenskim uslovima:

Jutro

U većini delova zemlje jutro će biti relativno toplo, sa temperaturama između 5 i 8 stepeni Celzijusa. U periodu od sedam do devet sati ujutru, biće pretežno oblačno. Mada se male kiše ne očekuju, ne može se isključiti mogućnost pojave male količine padavina.

Popodne

Tokom popodneva očekuje se poboljšanje vremenske situacije. Očekuju se duži periodi sunčanog vremena i veće temperature u odnosu na jutarnje časove. Očekivane temperature u većini delova Srbije variraju između 10 i 12 stepeni Celzijusa.

Veče

Većinom oblačno veče očekuje se i u njemu vam neće trebati jakna. Očekuju se temperature od oko 8 stepeni Celzijusa. Uz pretežno oblačno nebo, postoji mogućnost pojave manje količine padavina u kasnim večernjim satima.

5 Često postavljanih pitanja (FAQs)

 1. Hoće li danas biti hladno?
  Odgovor: Danas neće biti hladno, ali temperature neće biti tople kao prethodnih dana.

 2. Gde se očekuje najveća verovatnoća pada kiše?
  Odgovor: Verovatnoća padavina je relativno niska tokom dana. Međutim, postoji mogućnost pojave manjih količina padavina s obzirom na promenljivu vremensku situaciju.

 3. Šta da počnem tokom oblačnog večernjeg neba?
  Odgovor: Ovo je odlična prilika da provedete vreme sa prijateljima i porodicom u kući, igrajući društvene igre ili gledajući film.

 4. Da li će biti dovoljno sunca da idem u park?
  Odgovor: Iako će vreme biti promenljivo oblačno, ipak možete otići u park i provesti vreme na otvorenom.

 5. Kakvo je očekivano vreme sutra?
  Odgovor: Za sutra se predviđa sličan vremenski obrazac. Očekuje se malo sunca i povremeno oblačno nebo, bez očekivane kiše.

Zaključak

Danas očekujemo promenljivo oblačno vreme sa sunčanim periodima tokom dana. Sve u svemu, temperatura će biti blaga, ali postoji verovatnoća kiše u nekim delovima zemlje. Bez obzira na planove, nadamo se da će vam ovaj članak pomoći da se pripremite za vremenske uslove.

Оставите одговор