Vremenska Prognoza Srbija

Prognostika vremena – 15. novembar 2020.

Dobrodošli nazad na naš blog o prognozi vremena! Danas ćemo govoriti o vremenskim uslovima koji se očekuju za 15. novembar 2020. godine. U ovom članku ćete naći detaljne i precizne informacije o temperaturama, padavinama i drugim vremenskim elementima koje možete očekivati tog dana. Bez daljeg odlaganja, krenimo zajedno u otkrivanje šta nas čeka u narednom periodu.

Prognostika vremena – 15. novembar 2020.

Uvod

Kakvo nas vreme očekuje danas? Da li će biti sunčano ili oblačno, toplo ili hladno? Pročitajte našu prognozu za danas, ali pre toga imajte na umu jednu važnu stvar – video sadržaj pod zaštitom autorskih prava RTS-a.

Kopiranje ili korišćenje bez dozvole nije dozvoljeno

Ovaj video sadržaj pod zaštitom je autorskih prava RTS-a. Korišćenje ovog sadržaja bez dozvole vlasnika autorskih prava nije dozvoljeno. To znači da je zabranjeno kopiranje i korišćenje ovog materijala na drugim platformama ili kanalima.

Ovaj video se ne sme prikazivati na drugim kanalima

Ovaj video sadržaj je napravljen isključivo za korišćenje na RTS-u. Zato se ne sme prikazivati na drugim kanalima bez prethodne dozvole RTS-a. To važi i za audio i video snimke.

Zabranjeno postavljanje audio i video snimaka na druge platforme

Zabranjeno je postavljanje ove vrste sadržaja na druge platforme, poput YouTube-a, Facebook-a ili Instagrama. To je u potpunosti u suprotnosti sa autorskim pravima i može dovesti do zakonskih sankcija.

Autorska prava se striktno poštuju

RTS strogo poštuje autorska prava nad svojim sadržajima. Zbog toga je važno da svi korisnici poštuju ta prava i da ne koriste i ne deljenju neovlašćeno sadržaj na drugim platformama ili kanalima.

Nedozvoljeno korišćenje može dovesti do zakonskih sankcija

Napominjemo da neovlašćeno korišćenje autorskih prava može dovesti do zakonskih sankcija i tužbi. Zato se pre upotrebe i deljenja ovog sadržaja mora tražiti pisana dozvola od RTS-a.

Obavezno tražiti dozvolu od RTS-a pre korišćenja sadržaja

Ako vam je potreban video ili audio snimak sa RTS-a, obavezno kontaktirajte vlasnika autorskih prava i zatražite dozvolu pre upotrebe tog materijala. Sve dozvole su pisane i moraju se dobiti pre upotrebe.

Korišćenje ovog sadržaja je dozvoljeno samo uz saglasnost vlasnika autorskih prava

Napominjemo da se korišćenje ovog sadržaja podrazumeva samo ako je data dopuštenje od RTS-a. Samo tako možete biti sigurni da ćete izbeći bilo kakve probleme sa autorskim pravima.

Prognostika vremena – 15. novembar 2020.

Danas nas očekuje oblačno vreme sa mogućim pljuskovima i grmljavinom. Najviša temperatura biće oko 15 stepeni Celzijusa, dok bi najniža temperatura mogla pasti na 8 stepeni Celzijusa. Više detalja o prognozi pogledajte u nastavku.

 • 09:00 – Temperatura 11 stepeni Celzijusa, delimično oblačno
 • 12:00 – Temperatura 14 stepeni Celzijusa, oblačno sa kišom
 • 15:00 – Temperatura 13 stepeni Celzijusa, oblačno sa kišom
 • 18:00 – Temperatura 11 stepeni Celzijusa, oblačno sa mogućim pljuskovima

Zaključak

Prognoza vremena za danas nije baš najsjajnija, ali se nadamo da će vam naš članak biti koristan. Još jednom napominjemo da je ovaj video sadržaj pod zaštitom autorskih prava RTS-a te ga ne smete deliti na drugim platformama bez prethodne dozvole.

FAQ

 1. Mogu li slobodno kopirati i deliti ovaj video sadržaj sa RTS-a na drugim kanalima?
 • Ne, kopiranje i korišćenje ovog materijala bez dozvole vlasnika autorskih prava nije dozvoljeno.
 1. Da li smem postaviti ovaj video snimak na YouTube?
 • Ne, ovaj sadržaj je pod zaštitom autorskih prava, pa je postavljanje na drugim platformama bez dozvole RTS-a zabranjeno.
 1. Koju temperaturu očekujemo danas?
 • Očekuje se oblačno vreme sa mogućim pljuskovima i grmljavinom. Najviša temperatura biće oko 15 stepeni Celzijusa, dok bi najniža temperatura mogla pasti na 8 stepeni Celzijusa.
 1. Da li moram tražiti pisana dozvola od RTS-a pre korišćenja ovog sadržaja?
 • Da, pre upotrebe i deljenja ovog sadržaja mora se tražiti pisana dozvola od RTS-a.
 1. Zašto je važno poštovati autorska prava?
 • Poštovanje autorskih prava je važno da bi se zaštitio intelektualni rad autora, u ovom slučaju RTS-a. Korišćenje sadržaja bez dozvole vlasnika autorskih prava je protivzakonito i može dovesti do zakonskih sankcija.

Оставите одговор