Vremenska Prognoza Srbija

Prognostička vremenska obaveštenja do kraja dana, 1. septembar 2017.

Do kraja dana, 1. septembra 2017. godine, očekuje se promenljivo oblačno vreme sa mogućim pljuskovima u pojedinim delovima Srbije. Temperature će se kretati u proseku od 23 do 28 stepeni Celzijusa. Najniže temperature biće zabeležene u večernjim satima. Topliji dani očekuju se naredne nedelje, uz temperature koje će prelaziti i 30 stepeni. Svima se savetuje da prate vremenska obaveštenja i da preduzmu adekvatne mere u slučaju nepogoda.

Prognostička vremenska obaveštenja do kraja dana, 1. septembar 2017.

RTS Sajt – Zvanični kanal je objavio video u kojem se nalazi prognostička vremenska obaveštenja za 1. septembar 2017. godine. Ovaj video je siguran izvor informacija o vremenu koje će vlada tokom dana u Srbiji. Pogledajmo šta su predstavnici RHMZ-a rekli u ovom video snimku.

Uvod

Danas, ljudi širom Srbije žele da znaju kakvo vreme će biti tokom dana. RTS Sajt je objavio video koji predstavlja pouzdan izvor informacija o vremenskim prilikama u Srbiji.

Šta se može očekivati od vremenskih uslova?

U ovom video snimku, predstavnici RHMZ-a predstavljaju vremenska obaveštenja za 1. septembar 2017. godine. Koja su njihova predviđanja?

 • Na području Beograda i okoline, očekuje se pretežno sunčano vreme sa slabim vetrom. Maksimalna temperatura će biti oko 25 stepeni Celzijusa.
 • Južna i jugoistočna Srbija će imati promenljivo oblačno vreme sa mogućim kratkotrajnim pljuskovima. Na planinama, može pasti i sneg. Najviša temperatura će biti oko 19 stepeni Celzijusa.
 • Sjeverna i zapadna Srbija će videti pretežno sunčano vreme, sa pojavom oblaka u kasnijim satima. Maksimalna temperatura će biti oko 23 stepena Celzijusa.
 • U centralnoj Srbiji će biti umereno oblačno sa sunčanim intervalima, a temperatura će se kretati oko 23 stepena Celzijusa.

Predstavnici RHMZ-a apeluju na građane da se pridržavaju preporučenih mera zaštite od sunca i da obrate pažnju na promenljive vremenske uslove.

Zaštita autorskih prava

Video snimak objavljen na RTS Sajt – Zvanični kanalu je zaštićen autorskim pravima RTS-a. Zabranjeno je njegovo kopiranje i postavljanje na druge platforme. Autorska prava treba poštovati u svakoj prilici.

Zaključak

RTS Sajt – Zvanični kanal objavio je video u kojem se nalaze vremenska obaveštenja koja su pouzdan izvor informacija. Pridržavajući se preporučenih mera zaštite od sunca, građani mogu biti spremni za promenljive vremenske uslove.

FAQs

 1. Koje oblasti su obuhvaćene u video snimku prognostičkih vremenskih uslova?
 • Video snimak obuhvata sve oblasti u Srbiji.
 1. Kakve su preporuke RHMZ-a za zaštitu od sunca?
 • RHMZ preporučuje korišćenje krema za sunčanje visokog faktora zaštite, nošenje šešira sa širokim obodom i nošenje odeće koja pokriva ruke i noge.
 1. Kako se koristi ovaj video snimak kao izvor informacija?
 • Video snimak se može koristiti kao pouzdan izvor informacija o vremenskim uslovima u Srbiji za 1. septembar 2017. godine.
 1. Zašto je važno poštovati autorska prava?
 • Važno je poštovati autorska prava kako bi se sprečila krađa autorskih dela i očuvala prava autora.
 1. Gde se može videti video snimak?
 • Video snimak se nalazi na RTS Sajt – Zvanični kanalu i može se pregledati besplatno.

Оставите одговор