Vremenska Prognoza Srbija

Progn oza vremena za 25. april 2022.

Dočekajmo proljeće spremni za sve vremenske izazove! U ovom članku će biti riječi o prognozi vremena za 25. april 2022. Kako se približava datuma o kojem se radi, važno je biti upoznat sa vremenom koje nas očekuje kako bismo mogli planirati svoje aktivnosti i izbjeći neugodna iznenađenja. Ako vas zanima kakvo vrijeme očekuje vrijedno je nastaviti s čitanjem jer smo za vas pripremili detaljnu analizu i prognozu.

Prognoza vremena za 25. april 2022

Uvod

Svaki dan kada se probudimo, naše prvo pitanje je “Kakvo je vreme danas?”. Vreme utiče na sve nas, na naše raspoloženje, aktivnosti i izbor garderobe. Zato je jako bitno redovno pratiti prognozu vremena. U ovom prilogu ćemo vam doneti prognozu vremena za 25. april 2022. godine.

Kiša u Vojvodini u prvom delu dana

Ujutru očekujemo kišu u Vojvodini. Kišobrani će biti obavezna oprema danas. Temperature će biti između 6 i 12 stepeni.

Popodne sunčano u celoj zemlji

Kada se približavamo popodnevu, kiša će postepeno prestajati, a sunce će doći do izražaja u celoj zemlji. Temperature će se kretati od 18 do 24 stepena. Danas neće biti potrebe za teškim jaknama i kaputima.

Malo svežiji vazduh

Iako će biti mnogo sunca, temperature neće biti visoke kao prethodnih dana. Očekuje se malo svežiji vazduh i većina ljudi neće morati da koristi klima uređaje.

Spuštanje temperature, posebno na severu zemlje

Uveče se očekuje spuštanje temperature, posebno na severu zemlje. Temperature će se kretati između 10 i 15 stepeni. Toplija odeća će biti potrebna za izlaske uveče.

Temperatura ujutru od 6 do 12 stepeni, najviša dnevna od 18 do 24

Ukupne temperature tokom dana će se kretati od 6 do 12 stepeni, dok će najviša dnevna temperatura biti između 18 i 24 stepeni. Danas će biti topla odeća prijatnija za nošenje.

Kiša moguća do jutra u Beogradu

Tokom noći mogući su kratkotrajni pljuskovi u Beogradu. Temperature će se kretati između 10 i 15 stepeni. Kišobrani i kabanice će biti korisni u ranim jutarnjim satima.

Sunčano u Beogradu uz najvišu dnevnu temp. oko 20 stepeni

U Beogradu će biti sunčano tokom dana sa najvišom dnevnom temperaturom oko 20 stepeni. Danas će biti odličan dan za šetnje i razne aktivnosti na otvorenom.

Kopiranje audio i video snimaka zabranjeno

Napomena: Nijedan deo ovog programa ne sme biti kopiran ili distribuiran bez pismene dozvole autora ili izdavačke kuće. Svi audio i video snimci su autorski radovi i zaštićeni zakonom.

FAQ

  1. Koliko će biti hladno uveče?
  • Uveče će temperature biti između 10 i 15 stepeni.
  1. Kada će prestati kiša u Vojvodini?
  • Kiša će postepeno prestati tokom jutra.
  1. Koliko će biti najviša temperatura u Beogradu?
  • Najviša temperatura u Beogradu biće oko 20 stepeni.
  1. Da li će biti potrebno koristiti klima uređaje danas?
  • Neće biti potrebe za klima uređajima danas.
  1. Da li će biti potrebna topla odeća za izlaske uveče?
  • Topla odeća će biti potrebna za izlaske uveče.

Оставите одговор